SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
StarCraft-fanit pettyneinä – Pelinkehittäjä Blizzardilta erikoinen kömmähdys
  • Perttu
    Leinonen

StarCraft-fanit pettyneinä – Pelinkehittäjä Blizzardilta erikoinen kömmähdys

julkaistu: 06.11.2023 19:00

BlizzCon on videopelien kehittäjän ja julkaisijan Blizzardin vuosittainen tapahtuma, jossa juhlistetaan yrityksen kehittämiä pelejä. Tänä vuonna tapahtumapaikkana oli aikaisemmilta vuosilta tuttu Anaheim Convention Center Yhdysvalloissa. Yksi iso ja oleellinen osa Blizzardin pelaajakannasta jäi kuitenkin tapahtumassa tyystin unholaan.

3.-4. päivä marraskuuta järjestetyn tapahtuman elokuvallisessa avajaisseremoniassa nähtiin Blizzardin suositut ja tutut pelit, kuten World of Warcraft, Warcraft, Diablo, Hearthstone ja jopa kehitteillä oleva uusi mobiilipeli Warcraft Rumble.

Blizzardin johtaja Mike Ybarra nousi ensimmäisenä lavalle ja otti yleisön haltuun. Ybarra huudatti yleisössä olevia edellä mainittujen pelien faneja, kunnes yleisöstä kuului yksittäinen huuto.

“Entä StarCraft?”

Niin tosiaan, BlizzCon tapahtuma tai johtaja Ybarra eivät kumpikaan olleet maininneet yrityksen suosittua StarCraft pelisarjaa. Tätä eivät pelisarjan fanit voineet olla huomaamatta. Näytti siltä, että Blizzard oli unohtanut pelisarjan kokonaan.

Ybarra mainitsi lavalle astuessaan kirjaimellisesti kolme neljästä yrityksen suuresta pelisarjasta jättäen StarCraftin fanit ihmettelemään tilannetta.

Tämä ei jäänyt myöskään sosiaalisessa mediassa huomaamatta pelisarjan faneilta, vaan Reddit alkoi täyttyä nopeaan tahtiin erilaisista memeistä asiaan liittyen.

Blizzcon: I could swear there was something
byu/Wurstbrotjoe instarcraft

Microsoftin toimitusjohtaja Phil Spencer mainitsi StarCraftin lyhyesti oman esiintymisensä aikana, mutta tämä ei juurikaan lievittänyt pelisarjan fanien harmitusta.

Kuka tietää, ehkä vuoden päästä järjestettävässä BlizzCon 2024-tapahtumassa myös StarCraft ja sen fanit otetaan huomioon.

Kuva: Blizzard Lähde: Dexerto