SEURAA MEITÄ:
×

Starcraft 2

ETUSIVU / Starcraft 2
Serral rynni täydellisellä suorituksella MM-turnauksen pudotuspeleihin – Taisto jatkuu huomenna
  • Niko
    Nikkilä

Serral rynni täydellisellä suorituksella MM-turnauksen pudotuspeleihin – Taisto jatkuu huomenna

julkaistu: 25.02.2022 18:00

StarCraft 2:n maailmanmestaruusturnaus, IEM Katowice, alkoi eilen. Kolmekymmentäkuusi maailman parasta pelaajaa tavoittelevat turnauksessa paitsi maailmanmestarin titteliä, myös turnauksen 170 000 dollarin pääpalkintoa.

Suomea turnauksessa edustaa vuonna 2018 maailmanmestaruuden voittanut, ENCEn paidassa pelaava Joona “Serral” Sotala. Tämä pelasi lohkovaiheen ottelunsa eilen, ja suoriutui niistä peräti ilmiömäisesti. Sotala voitti kaikki viisi otteluaan 2-0-lukemin, mikä nosti hänet vaivatta lohkonsa kärkeen ja suoraan pudotuspelien neljännesfinaaleihin.

Koska turnauksen lohkovaihe on muiden lohkojen suhteen vielä kesken, ei Sotalan tulevasta vastustajasta ole vielä tietoa. Pudotuspelivaihe alkaa kuitenkin myös neljännesfinaalien osalta huomenna ja huipentuu semifinaalien ja finaalin kautta sunnuntaina.

Sotalan pahimmat vastustajat tulisivat todennäköisesti olemaan maailmanlistan kärkikolmikossa istuvat Cho “Maru” Seong-ju, Lee “Rogue” Yeol ja Cho “Trap” Seong-ho. Näistä Yeol päätti lohkovaiheensa eilen voittolukemin 4-1, kun taas Seong-ju ja Seong-ho päättävät lohkovaiheensa vasta myöhemmin tänään.

Turnauksen otteluita voi katsoa suorana Yle E-urheilun Twitch-kanavalta ja Yle Areenasta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: ENCE