SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
St.Louis Blues – Florida Panthers: Kriisijoukkue saa vieraita idästä!
  • Johannes
    Romu

St.Louis Blues – Florida Panthers: Kriisijoukkue saa vieraita idästä!

julkaistu: 11.12.2018 19:28

St.Louis Blues saa vieraita idästä, kun Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers saapuu Enterprise centeriin.

Kotijoukkue St.Louis Blues tarpoo pelillisesti tällä hetkellä syvällä. Joukkue löytyy läntisestä konferenssista kolmanneksi viimeisenä, jättäen taakseen vain pisteen perässä olevat Los Angeles Kingsin sekä Chicago Blackhawksin. Keskisestä divisioonasta nuottipaidat löytyvät toiseksi viimeisenä, kun 28 pelattua ottelua on tuottanut vain 24 pistettä.

Blues hävisin edellisen ottelun kotiaskissaan Vancouver Canucksille maalein 1-6, josta alkoi myös joukkueen neljän ottelun kotipelisarja.

Bluesin vahvuudesta puuttuvat edelleen Alex Pietrangelo (puolustaja), Carl Gunnarsson (puolustaja) sekä hyökkääjä Robby Fabbri. Sen sijaan Jaden Schwartz palaa takaisin kokoonpanoon ja ottaa paikkansa uusitussa kakkoskentässä, missä seuraa pitävät Brayden Schenn ja David Perron. Päävalmentaja Craig Berube on myös laittanut ykköskentän täysin uusiksi, ja Ryan O’Reillyn laidoilla viilettää Alexander Steen ja Vladimir Tarasenko.

Maalinsuulla aloittanee Jake Allen (89.97/3.11).

Vierasjoukkue Florida Panthers aloittaa kahden ottelun mittaisen lännen kiertueensa Enterprise centeristä. Joukkue kohtaa vielä ylihuomenna Minnesota Wildin ennen kotiinpaluuta. Floridan kausi on myös ollut haasteellinen ja joukkue pitää itäisen konferenssin kellariosastoa hallussaan. Florida on itäisen konferenssin kolmanneksi viimeinen ja kivenkovan Atlantin divisioonan viimeinen, kun joukkue on raapinut kasaan 28 pelatusta ottelusta yhtä monta pistettä.

Kissalauman kokoonpanosta poissa ovat pitkäaikaispotilas Vincent Trocheck (hyökkääjä), Nick Bjugstad (hyökkääjä), Jamie McGinn (hyökkääjä) sekä Derek MacKenzie (hyökkääjä).

Maalinsuulla aloittanee ykkösmolari Roberto Luongo (90.58/2.94).

Nuottipaidat saapuvat yön otteluun kolmen ottelun kotitappioputkessa. Joukkue on kriisissä ja ketjuruletti toimii paniikkiratkaisuna Beruben suunnalta, joka ei ole saanut joukkueestaan minkäänlaista otetta. Bluesin joukkuehenki rakoilee myös todella pahasti. Siitä oivana esimerkkinä harjoituksissa sattunut välikohtaus, missä Robert Bortuzzo ja Zach Sanford ottivat mittaa toisistaan nyrkkitappelun muodossa.

Florida ei ole ollut häävi vierasjoukkue, sillä joukkue on hävinnyt viidestä viimeisestä vierasottelustaan neljä ja kaksi edellistä. Florida on kuitenkin erittäin hyvin liikkuva joukkue, eikä sen hyökkäyspelaaminen ole sarjan huonoimmasta päästä. Floridan vahvuudet pääsevät raskasrakenteista Bluesia vastaan esiin, joka tekee kissalaumasta pelattavan kohteen otteluun. Bluesin vaikeudet kaukalon sisällä ja sen ulkopuolella, eivät voi olla heijastumatta itse peliin, mikä on ollut valmiiksi sekaisin kauden alusta lähtien.