SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Sport – Lukko: Jatkuuko joukkueiden vire joulutauon jälkeen?
  • Toimitus

Sport – Lukko: Jatkuuko joukkueiden vire joulutauon jälkeen?

julkaistu: 26.12.2018 12:49

Ryminällä kuuden joukkoon ponnistanut Lukko saapuu tänään vaasalaisten vieraaksi. Peräti seitsemän ottelun voittoputkessa liitävällä Lukolle ei tällä hetkellä näytä löytyvän pysäyttäjää Liigasta. Nyt vastassa on Liigan toiseksi eniten maaleja päästänyt joukkue.

Lukon kehno alkukausi on historiaa ja joukkue on löytänyt punaisen langan peliinsä. Peleissä tulee paljon maaleja, mutta joukkue pystyy itse vastaamaan myös samalla mitalla. Alkukauden tahmea hyökkäyspelaaminen ei todellakaan näy tällä hetkellä raumalaisten tekemisessä.

Sport on oikeastaan jo lokakuusta asti pelannut vaihtelevissa putkissa. Voitot ja tappiot tulevat ryppäissä. Juuri ennen joulutaukoa vaasalaiset onnistuivat kaatamaan Jukurit ja JYPin virallisen peliajan jälkeen. Varsinkin JYP-ottelu oli todellinen taistelu, kun peli oli vielä 55 minuutin kohdalla 2-0. Sport tuli lopulta tasoihin kahdella Roope Talajan ylivoimamaalilla. Talaja saikin vaihteen oikein kunnolla päälle joulun alla, sillä viimeiseen neljään peliin hän takoi peräti kuusi maalia, joista Jukureita vastaan kolme.

Maalilla aloittavat vähemmän yllättäen Mika Järvinen ja Oskari Setänen. Molemmat ovat pelanneet loppuvuoden kiitettävällä ja tasaisella tasolla. Tähän mennessä joulukuussa molemmilla torjuntaprosentti yli 90%, mutta Setänen on onnistunut jopa 93,43% varmuudella. Vetoja molemmat varmasti ottelussa saavat ja kunnon hawaii-kiekko joulun jälkeen näyttää jopa hieman todennäköiseltä.

Otteluun voisi lyödä yli 5,5 maalia, mutta jostain syystä Lukolle tarjotaan yli kahden kerrointa koko peliajan voitosta. Tuo on yksinkertaisesti aivan liikaa, kun puhutaan seitsemän ottelun voittoputkessa seilaavasta joukkueesta!