SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Spirit tyrmäsi Natus Vinceren ja Aleksib:n – Kaikki suomalaiset vaarassa pudota ennen huipputurnauksen pudotuspelien alkua
  • Perttu
    Leinonen

Spirit tyrmäsi Natus Vinceren ja Aleksib:n – Kaikki suomalaiset vaarassa pudota ennen huipputurnauksen pudotuspelien alkua

julkaistu: 28.05.2024 23:14

IEM Dallasin CS2-huipputurnaus jatkui eilen Suomen aikaa myöhälle yöhön asti. Jimi “Jimpphat” ja MOUZ venyivät viime yönä pakkovoitto-ottelussa voittoon, kun se kaatoi Complexityn tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-1.

Jimpphat ja MOUZ jatkavat matkaansa A-lohkon alakaaviossa ensi yönä ottelulla G2:sta vastaan. Mikäli ranking ykköseksi noussut MOUZ mielii pudotuspeleihin, on sen voitettava vielä kaksia ottelua.

Eilen voitokkaasti oman turnauksensa aloittanut Aleksi “Aleksib” Virolainen ja Natus Vincere saivat puolestaan tänään kylmää kyytiä Spiritilta 2-0. Tappion myötä Virolainen on joukkueineen vastaavassa tilanteessa kuin Salo ja MOUZ, vain voitot kelpaavat tästä eteenpäin.

Spirit oli ottelussa todella vakuuttava eikä se jättänyt NaVille juuri minkäänlaisia mahdollisuuksia.

Ottelun avauskarttana pelatussa Ancientissa Spirit karkasi terroristipuoliskolla 8-4 johtoasemaan ja viimeisteli kartan päästyään suotuisammalle CT-puolelle pudottamatta erääkään. Loppulukemat Ancientista näin ollen 13-4 Spiritille.

Toisena karttana pelattuun Nukeen Aleksib:n joukot tulivat terävistä. Hyökkäyspuolella pelatessaan NaVi johti avauspuoliskoa ensin 4-0 ja vielä 5-3 ennen kuin Spirit sai puolustuksensa kuntoon. Spirit nousi lopulta takamatkalta avauspuoliskon voittoon 7-5.

Spirit kairasi toisen puoliskon alkuun tärkeän pistoolikierroksen nimiinsä ja karkasi nopeasti 10-5 johtoasemaan. Tästä ei NaVi enää toipunut vaan loppulukemat Nukesta kirjattiin Spiritille 13-8.

Vaikeassa ottelussa NaVin puolelta yli 1.00 ratingiin ylsi ainoastaan Ihor “w0nderful” Zhdanov, joka kirjautti otteluun tehot 24-27 (tapot-kuolemat) ja ratingiksi 1.07.

Pahiten pakkaselle joukkueesta jäi liettualainen Justinas “jL” Lekavicius, joka jäi miinuksen puolelle peräti 15:sta tapon verran statseillaan 16-31.

Ottelun paras pelaaja ei tällä kertaa ollut Spiritin supertähti Danil “donk” Kryshkovets vaan Myroslav “zont1x” Plakhotia 31 tapollaan ja ratingilla 1.43.

Natus Vincere ja Aleksib jatkavat otteluitaan huomenna illalla pelattavassa B-lohkon alakaavion välieräottelussa. Vastaansa se saa tänään alakaavion ensimmäisellä kierroksella M80:n voittaneen Eetu “sAw” Sahan valmentaman Heroicin.

Kuva: IEM Lähde: HLTV