SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Snappi: “sAwilla on pelaajavalinnoissa viimeinen sana”
  • Juuso
    Syngelmä

Snappi: “sAwilla on pelaajavalinnoissa viimeinen sana”

julkaistu: 23.08.2022 09:00

Lotan “Spinx” Giladin ja Olek “hades” Miskiewiczin Valdemar “valde” Bjørn Vangsån ja Alvaro “SunPayus” Garciaan vaihtanut ENCE on uusien, jännittävien tuulien edessä. HLTV:n kirjoittaja “Dempz” haastatteli joukkueen pelinsisäistä johtajaa, Marco “Snappi” Pfeifferia, kokoonpanomuutoksista.

Haastattelussa keskusteltiin niin pelaajavalintojen tekemisestä. Kuka päättää ketä joukkueeseen otetaan ja miten toimii Snapin ja Eetu “sAw” Sahan yhteistyö, ottiko Spinx tarpeeksi asioita huomioon siirtyessään Team Vitalityyn, miksi hades päätettiin penkittää ja miksi Snappi joutui pyytämään anteeksi Janusz “Snax” Pogorzelskilta.

Haastattelusta käy ilmi, että joukkueen pelinsisäisen johtajan [Snappi] ja valmentajan [sAw] yhteistyö sujuu saumattomasti, mikä lupaa ENCElle menestystä myös uuden kokoonpanon kanssa. Potentiaalista on totta kai otettava kaikki irti käytännössä ennen kuin mitään voidaan varmaksi sanoa.

Lue lisää: ENCE julkisti CS:GO-kokoonpanonsa uudet nimet

Alkuperäisen haastattelun voit lukea tästä.

Kuka tekee pelaajavaihdokset?

– Minä ja “sAw” etsimme haluamamme pelaajat. Kerromme totta kai ajatuksemme myös joukkueen johdolle, mutta he luottavat meihin pelaajavalintojen kanssa, Snappi avaa.

Kenellä on viimeinen sana pelaajavalinnoissa?

– Jos joukkueen kannalta olisi joskus parempi, että minä astun sivuun, sAwilla on oltava valta tehdä niin. Siksi hänellä on painavin ja viimeinen sana pelaajavalinnoissa. Vielä emme ole joutuneet tilanteeseen, jossa hänen olisi täytynyt vaatia jotain. Olemme duo, joka tekee töitä hyvin yhdessä, Snappi kertoo.

Vertailiko Spinx vääriä asioita?

Snapin mukaan Spinx päätyi valitsemaan ENCEn sijasta Team Vitalityn organisaation suuremman rahamäärän, Mathieu “ZywOo” Herbautin ja BLAST-kumppanuuden takia.

– Minä ja sAw kerroimme hänelle [Spinxille], että hänen tulisi vertailla meidän hyviä puolia heidän hyviin puoliinsa ja meidän huonoja puolia heidän huonoihin puoliinsa. En ole hänelle vihainen. Vietimme kaksi upeaa vuotta yhdessä ja toivon hänelle kaikkea hyvää, Snappi sanoo.

Hadesin penkittämistä Snappi perustelee siten, että ENCE ei pystynyt antamaan hadesille 100 % panostaan eikä hades samoin 100 % panosta itsestään ENCElle.

Snaxia tosiaankin harkittiin

Snapin mukaan Snaxia todellakin harkittiin joukkueeseen. ENCE-kapteeni jopa twiittasi IEM Dallas -hopean jälkeen (jossa Snax oli mukana), että mikäli joukkueessa olisi vapaa paikka, Snax olisi enemmän kuin tervetullut pysyväksi pelaajaksi.

– Snax on todella hyvä pelaaja ja tyyppi. Joudun nyt pyytämään anteeksi twiittiäni Dallasin jälkeen. Hän ei ole kuin muut vanhat pelaajat, hänellä on todella paljon motivaatiota. Olen varma, että hän löytää uuden joukkueen pian, Snappi sanoo.

ENCE kilpailee uuden kokoonpanonsa kanssa ESL Proliigan 16. kaudella, joka pelataan 31. elokuuta – 2. lokakuuta. ENCE pelaa C-lohkossa yhdessä Heroicin, Astraliksen, MOUZin, Complexityn ja HEETin kanssa. Lohkon kolme parasta pääsevät jatkoon.

Lähde: HLTV | Kuva: ENCE