SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Snappi paljasti millaista on pelata CS-legenda S1mplen kanssa
  • Perttu
    Leinonen

Snappi paljasti millaista on pelata CS-legenda S1mplen kanssa

julkaistu: 06.03.2024 21:17

Counter-Striken suurimpiin legendoihin lukeutuva Oleksandr “S1mple” Kostyliev tekee tänään ensiesiintymisensä CS2:n parissa virallisissa otteluissa. Debyytti ei tapahdu S1mplelle tutussa Natus Vincere -paidassa vaan Falconsin väreissä, jonne NaVi lainasi ukrainalaisen kuukauden ajaksi.

Falconsin pelinsisäinenjohtaja Marco “Snappi” Pfeiffer vieraili Roope “Robu” Leppäsen ja Joona “natu” Leppäsen podcastissa kommentoimassa millaista supertähti S1mplen kanssa on pelata.

Falcons on valmistautunut RMR-pettymyksen jälkeen tiukasti kohti BLAST Premier Spring Showdown -turnausta, josta joukkue janoaa paikkaa kahden parhaan joukkoon, mikä oikeuttaisi BLAST Premier Spring Final -turnaukseen pääsyyn.

“S1mplen lainapestin osalta kaikki tapahtui todella nopeasti. Hän on CS:GO:n GOAT ja syystäkin, hän ei ole pelannut tietysti paljoa CS2:sta, mutta voin sanoa jo joidenkin harjoituspäiviemme jälkeen, että hän tekee servulla päivä päivältä hurjempia juttuja.”

“Hän on luonnostaan todella lahjakas. Hän on pelannut lisäksi kansainvälisissä joukkueissa ennen NAVI:a ja myös NAVI:ssa, sekä pelannut rutkasti FPL:ää, joten hänelle ei ole ongelma kommunikoida englanniksi tai ottaa heti vastuuta servulla. Mielestäni on reilua sanoa, että tarvitsemme tähtipelaajaa, kuten meillä oli ENCE:ssä ensin Lotan “Spinx” Giladi ja myöhemmin Guy “NertZ” Iluz.”

Snappilta koitettiin podcastissa myös kysellä onko S1mpleä mahdollista saada Falconsiin myös pidemmällä tähtäimellä. Ukrainalaisen supertähden lainapesti Falconsin kestää siis näillä näkymin ainoastaan kuukauden.

Tanskalainen IGL ei paljastanut vastauksessaan mitään asian suhteen.

“Ilmeisesti kyseessä on ainoastaan lainapesti. Aiomme kuitenkin tehdä parhaamme BLAST:ssa.”

S1mple on siis edelleen Natus Vinceren pelaaja ja onkin mielenkiintoista nähdä millaiseen ratkaisuun NaVi päätyy S1mplen suhteen. NaVin oma peli on alkanut rullaamaan mukavasti nykyisellä kokoonpanolla. Kortin kääntöpuolella on kuitenkin se fakta, että ukrainalainen hallitsi CS:GO:n aikakautta rautaisella otteella, joten miksi ei myös CS2:n aikakautta.

Kuva: Helena Kristiansson/ESL Gaming via ESPAT Lähde: HLTV