SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Snappi Falcons-siirrostaan: “Luulin, että NiKo olisi osa joukkuetta”
  • Perttu
    Leinonen

Snappi Falcons-siirrostaan: “Luulin, että NiKo olisi osa joukkuetta”

julkaistu: 27.02.2024 20:33

ENCE:stä viime vuonna Falconsiin siirtynyt Marco “Snappi” Pfeiffer vieraili hiljattain BLAST Premierin YouTube-kanavalla Mohan “launders” Govindasamyn haastattelussa yhdessä uuden valmentajansa Danny “zonic” Sorensenin kanssa.

Snappi on yksi Counter-Striken kuumimmista pelinsisäisistäjohtajista, jonka hirmujoukkuetta rakentamaan ryhtynyt saudiorganisaatio Falcons kaappasi melkein ensitekijöikseen viime vuonna.

Vajaat kolme vuotta ENCEn peliä johdattanut tanskalainen hyppäsi uuden haasteen kimppuun, jossa kenties suurimpana houkuttimena käytettiin saudiorganisaation pohjatonta kassaa.

Nyt Snappi paljasti BLAST:n haastattelussa, että hän luuli Nikola “NiKo” Kovacin olevan osana joukkuetta käydessään keskusteluja Falconsin kanssa.

“Kun keskustelin Falconsin kanssa, heillä oli jo Emil “magisk” Reif ja luulin tuolloin, että myös NiKo olisi mukana. Olen joka tapauksessa tyytyväinen siirtooni ja tunnen tehneeni oikean päätöksen. Saan oppia paljon zonicilta ja Lars Roblilta (Joukkueen urheilupsykologi).”

Snappin ja Falconsin alkutaival on ollut kivikkoinen ja viimeisimmäksi joukkue koki todella ison pettymyksen, kun se epäonnistui karsimaan itseään sisään PGL Major Copenhagen -turnaukseen.

CS2:n ensimmäisen major-turnauksen ulkopuolelle jääminen oli valtaisa sukellus superjoukkuetta rakentaneelta Falconsilta. Organisaatio reagoi välittömästi huonoon tulokseen ja Mohammad “BOROS” Malhas laitettiin penkille.

Tilalle Falcons hankki kuukauden mittaisella lainasopimuksella kaikkien aikojen CS:GO-pelaajan Oleksandr “S1mple” Kostylievin Natus Vincerestä.

Joukkueen tähtäimenä on seuraavaksi BLAST Premier Spring Showdown -turnaus, josta se lähtee metsästämään paikkaa BLAST Premier Spring Finalsiin.

Kuva: PGL Lähde: BLAST