SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Smooyan sekalainen major-joukkue etsii organisaatiota
  • Juuso
    Syngelmä

Smooyan sekalainen major-joukkue etsii organisaatiota

julkaistu: 29.08.2022 22:14

Brittiläisen AWP-pelaajan, Owen “smooya” Butterfieldin, major-karsintoja varten kasaama Benched Heroes pääsi Euroopan viimeisestä avoimesta karsintaturnauksesta jatkoon ja pelaa näin ollen major-paikasta IEM Road to Rio 2022 Europe -turnauksessa Maltalla.

Smooya on edustanut urallaan muun muassa BIGiä, Movistar Ridersia ja fnaticia. Brittiläisen räiskyvä luonne on tuonut mukanaan myös ongelmia eri kokoonpanoihin, joten edustusajat ovat kerta toisensa jälkeen jääneet varsin lyhyiksi. Hän ei ole edustanut ainuttakaan joukkuetta yhtäjaksoisesti ensimmäistä vuotta.

Smooyan kanssa Benched Heroesia suljetuissa major-karsinnoissa edustaa Michał “MICHU” Müller (entinen Virtus.pron, Envyn, Evil Geniusesin ja MAD Lionsin pelaaja), Buğra “Calyx” Arkın (entinen Space Soldiersin, Envyn, GORILLAZin ja Eternal Firen pelaaja), Eugene “Aunkere” Karyat (entinen Navin akatemiajoukkueen, NAVI Juniorin, pelaaja) sekä toinen NAVI Juniorin ex-pelaaja, Rodion “fear” Smyk.

– Joukkueemme etsii mahdollista organisaatiota, jota voisimme edustaa tulevissa major-karsinnoissa. Lisäksi tarvitsemme managerin, joka voisi auttaa meitä viisumeiden ja muiden asioiden kanssa, smooya ilmoittaa Twitter-tilillään.

Lähde: smooyacs | Kuva: smooyacs