SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Slowilta riemukas twiitti – HAVUn mahdollisuudet karsiutua CS:GO huipputurnaukseen hupenevat
  • Sauli
    Rautiainen

Slowilta riemukas twiitti – HAVUn mahdollisuudet karsiutua CS:GO huipputurnaukseen hupenevat

julkaistu: 30.04.2021 08:00

Suomalainen CS:GO joukkue HAVU kohtasi eilen illalla paras kolmesta -sarjassa saksalaisen Sproutin. Panoksena oli paikka loppukevään ykkösturnaukseen Flashpoint 3:een. Tapahtumasta ansaitsee kullanarvoisia RMR-pisteitä, joiden perusteella Major-kutsut jaetaan.

Ensimmäinen kartta Dust2 oli saksalaisille helppo pala. Edellisenä päivänä Mousesportsille taipunut HAVU ei saanut tarvittavaa momentumia alleen ja kartta oli nopeasti Sproutin eduksi 16-6.

HAVUn valinta Train oli kokonaan toinen tarina. Tasainen kartta jatkui puoliajan 9-6 tilanteesta aina tiukkaan 16-14 voittoon suomalaisille. HAVUn on kiittäminen Lasse “ZOREE” Urosta, sillä niin kutsuttu “liekki-lasse” iski karttaan vakuuttavan 1.79 ratingin.

Viimeisessä kartassa Nukessa T-puoli teki suomalaisille tepposet Sproutin karatessa heti ensimmäisellä puoliajalla 11-4 johtoon. Poliisipuolella HAVU yritti kaikin voimin kammeta itsensä takaisin peliin, mutta kierrokset eivät valitettavasti riittäneet. Kartta päättyi 16-12 ja koko sarja 2-1 Sproutille.

Ottelun jälkeen nähtiin huvittava episodi, kun HAVUn kapteeni Olli “sloWi” Pitkänen ehti jo todeta joukkueen olevan ulkona Flashpoint 3 karsinnoista. Twitter-yleisö tuli kuitenkin nopeasti korjaamaan Slowin iloksi, että seuraavana päivänä on vielä ratkaiseva peli edessä.

Totta tosiaan, tänään HAVU pelaa DBLponeyta vastaan viimeisestä paikasta Flashpoint 3 -turnaukseen.

Kuva: HAVU

Tuoreimmat uutiset: