SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Slovenia – Norja: Vierasjoukkue taistelee lohkovoitosta
  • Toimitus

Slovenia – Norja: Vierasjoukkue taistelee lohkovoitosta

julkaistu: 16.11.2018 19:04

Tänään UEFA Nations Leaguen C-liigan lohkossa 3 ottavat vastakkain Slovenia ja Norja. Lohkon tilanne on jo sinällään selvillä, että Norja ja Bulgaria taistelevat lohkovoitosta ja Kypros sekä Slovenia koittavat selviytyä putoamispeikon kourista. Tänään siis Ljubljanan Stadion Stožicella ei panosta puutu. Käytännössä Norjan on voitettava ottelu tai he antavat todella suuren edun Bulgarialle, joka tänään pelaa oman ottelunsa Kyprosta vastaan.

Kotijoukkue Slovenia lähtee otteluun ilman maajoukkueen kahta parasta maalintekijää kun jo jonkin aikaa sivussa olleen Tim Matavzin lisäksi Josip Ilicic otti Kyprosta vastaan punaisen kortin ja huilailee tänään poppariosaston puolella. Myös puolustuksen yksi tukipilareista jo 94 maaottelua pelannut Bojan Jokic on hieman loukkaantunut, joten häntäkään ei tänään kentällä nähdä. Onkin varsin mielenkiintoista katsoa millaisia janttereita Slovenian jo valmiiksi kapeasta materiaalista tähän hätään löytyy? Slovenia tulee pelaamaan joko 4-2-3-1 tai 4-3-2-1 taktiikalla jossa yksinäisenä kärkenä huseeraa St.Etiennessä vaihtopenkkiä kuluttava Robert Beric

Norja on ollut taas pitkästä aikaa iloista jalkapalloa esittävä joukkue. 4-3-3 taktiikalla pelaava joukkue on saanut varsinkin Mohammed ja Tarik Elyounoussista varsin mielenkiintoiset ja vaaralliset laitapelaajat joukkueeseensa. Norjalta puuttuu valitettavasti tänään Bournemouth kärki Joshua King, mutta joukkueesta löytynee varmasti pätevä mies Mohammedin ja Tarikin seuraksi hyökkäykseen. Keskikenttä ja puolustus on vierailla varmasti kotijoukkuetta vahvempi, joten joukkue saanee pallonhallinnan ottelussa otettua omalle joukkueelleen.

Tänään homman nimi on selvä. Loukkaantumisista kärsivä kotijoukkue on materiaaliltaan heikompi ja kapeampi. Sen lisäksi joukkueen panos ottelussa ei ole se kaikista suurin, joten vierasjoukkue tulee varmasti pelaamaa pelkästä voitosta ja ilmeisesti ottamaankin sen vahvemman materiaalinsa ansiosta. Itse en usko Slovnian pakkejen pääsevän pallollisena pois Norjan yläprässin alta, vaan kotijoukkue joutuu roiskimaan palloja ja tekemään virheitä.