SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Slovan Bratislava – Jokerit: Kolmas kerta toden sanoo?
  • Toimitus

Slovan Bratislava – Jokerit: Kolmas kerta toden sanoo?

julkaistu: 27.09.2018 15:00

Viisi peräkkäistä otteluaan hävinnyt Slovan Bratislava kohtaa Jokerit illalla kotonaan. Ottelu on narreille viikon toinen ja samalla myös vieraskiertueen päätöspeli.

Läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä oleva Slovan on nylkenyt kotiaskissaan Severstalin ja Dynamo Moskovan sekä vieraissa Admiralin niukasti.

Kahtena edelliskautena pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt slovakialaisseura kukisti Jokerit kahteen otteeseen viime kaudella maalein 3-2.

Neljän pelin vieraskiertueelta kotiinpalannut Slovan kärsi toissailtana kotitappion Spartak Moskovalle 1-4. Tappio oli sille toinen neljässä kotipelissä. Vieraissa takkiin on tullut kuudesti seitsemässä pelissä. Toistaiseksi ainoa vierasvoitto tuli Admiralista reissun viimeisessä pelissä.

Isäntien 41-vuotias piiskuri Vladimir Orszaghin suojattien syömähammas on alkukaudesta ollut jenkkihyökkääjä Jeff Taffe. Yhden Ambri-Piottassa pelatun kauden jälkeen takaisin Slovaniin palannut veteraani on saalistanut 11 pelissään kolme maalia ja kymmenen pinnaa.

Slovanin maaliruiskun viittaa on alkukaudella kantanut tsekkihyökkääjä Michal Repik, joka on tulittanut toistaiseksi kuusi reppua.

Vertailun vuoksi mainittakoon, että Jokerien tehokkaimmasta kolmikosta Sakari Manninen, John Norman ja Marko Anttila on kukin maalannut neljä nyyttiä.

Slovanin kolmanneksi tehokkain pistemies on Tepsissä viime kaudella 16 maalia ja 43 pinnaa iskenyt Patrik Virta, joka on maalannut kerran ja rohmunnut kaikkiaan kuusi pinnaa. Virran Tony-isä pelasi aikoinaan kolme kautta Jokereissa.

Edellämainittu tehokolmikko muodostaa Slovanin ykkösvitjan 23 pinnallaan. Muut hyökkäysketjut ovat kahmineet ainoastaan seitsemän, tusina ja viisi pistettä.

Jokerit hävisi toissailtana Dinamo Riikalle 1-2 jatkoilla. Tappio oli narreille toinen peräkkäinen. Aineksia oli vierasvoittoonkin, mutta kunnioitetaan tulosta ja säästetään selitykset toiseen kertaan.

Riikalaisille molemmat kaapit narriverkkoon lapioinut ruotsalaishyökkääjä Linus Videllin kaksi reppua ja Timur Bilyalovin 43 torjuntaa olivat voiton avaimet.

Slovan on melkolailla Dinamo Riikan kaltainen jengi, joka elää kotipeleillään. Slovanin peleissä nähdään kuitenkin maaleja huomattavasti enemmän. Narrit tuskin ottavat kolmatta tappiota putkeen.