SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Slaava “Twista” Räsäsen uuden CS-joukkueen kokoonpano selvillä  – Mukana eurooppalaista ja kiinalaista osaamista
  • Perttu
    Leinonen

Slaava “Twista” Räsäsen uuden CS-joukkueen kokoonpano selvillä – Mukana eurooppalaista ja kiinalaista osaamista

julkaistu: 10.10.2023 13:06

Syyskuun puolivälissä hieman yllättäen kiinalaisen Counter-Strike joukkue Rare Atomin peräsimeen siirtyneen Slaava “Twista” Räsäsen uusi kokoonpano on nyt julkaistu virallisesti. Rare Atom ilmoitti kokoonpanonsa Twitterissä, eli nykyisessä X:ssä tänään. Apuvalmentajana ja analyytikkona joukkueessa toimii toinen suomalainen Petteri “peku” Jaakkola, joka on ollut tuttu näky mm. Pelaajatcomin lähetyksissä.

Syyskuussa päävalmentajan tontille saapuneen Twistan sopimuksen julkaisun aikaan HLTV:n sivuilla julkaistiin joukkueen alustava kokoonpano lähteisiin vedoten. Tuo kokoonpano osui lopulta täysin oikeaan.

Joukkueesta löytyy kolme kiinalaispelaajaa höystettynä kahdella eurooppalaispelaajalla.

Joukkueen peliä johtaa IGL:n toimiva Heng “expro” Yang, joka on aikaisemmin edustanut mm. Lynn Visionia ja Invictusta. Kaksi muuta kiinalaista nähdään riflepelaajien roolissa. HaoWen “somebody” Xu on kokenut 28-vuotias pelaaja, joka pelasi pitkän seitsemän vuoden ajanjakson Kiinan tuolloisessa ykkösjoukkueessa TYLOO:ssa. YuLun “summer” Cai tuo myös rutkasti kokemusta joukkueeseen. Summerin CV:stä löytyy somebodyn tapaan kaksi pitempää ajanjaksoa TYLOO:sta

Unkarilainen Kornel “kory” Szedlar tuo joukkueeseen eurooppalaista riflepelaajan osaamista. 25-vuotias Kory muistetaan parhaiten Budapest Five– ja Sangal-joukkueista. Joukkueen täydentää ruotsalainen AWP-pelaaja Love “phzy” Smidebrandt, joka on kulkenut läpi Ninjas in Pyjamasin akatemiapolun. 21-vuotias Phzy nousi myös Ninjas in Pyjamasin ykkösjoukkueeseen, mutta kiven kovassa ykkösjoukkueessa visiitti jäi ainoastaan neljän kuukauden mittaiseksi. Myös phzy on pelannut Sangalissa.

Twista avasi syyskuussa HLTV:lle uuden organisaationsa mentaliteettia:

“RA on aina pyrkinyt rakentamaan parhaan kiinalaisen kokoonpanon, mutta samalla ylläpitämään osallistavaa ja avointa asennetta erinomaisia ​​eurooppalaisia ​​pelaajia kohtaan.”

Tämä näyttää nyt toteutuneen, kun joukkueesta löytyy sekä eurooppalaisia, että kiinalaisia pelaajia. Twistalla on käsissään varsin kokenut joukkue sillä joukkueen keski-ikä on 25.2 vuotta. Rare Atomin seuraavat ottelut ovat varmasti lähiaikoina, mutta uuden kokoonpanon ensimmäisiä Counter-Strike 2 otteluita ei löydy vielä HLTV:n sivuilta.

Lähde: Rare Atom, HLTV