SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
SJ:n Jesse “KHRN” Grandell jää eläkkeelle – Pitkään uraan mahtui useita Suomen huippujoukkueita
  • Niko
    Nikkilä

SJ:n Jesse “KHRN” Grandell jää eläkkeelle – Pitkään uraan mahtui useita Suomen huippujoukkueita

julkaistu: 09.01.2021 17:57

Suomalainen e-urheiluorganisaatio SJ Gaming ilmoitti tänään, että sen CS:GO-joukkueessa pelaava Jesse “KHRN” Grandell on jättänyt joukkueen taaksensa ja päättänyt samalla CS:GO-uransa.

31-vuotiaan Grandellin ohella moni muukin pelaaja on viime aikoina poistunut joukkueen kokoonpanosta: Jemi “jemi” Mäkinen myytiin joulukuussa HAVU Gamingille, Topi “LYNXi” Kaupin sopimus umpeutui tässä kuussa ja Tuomas “SADDYX” Louhimaa myytiin tällä viikolla vielä julkistamattomalle joukkueelle.

Grandell ehti kahdeksanvuotisen uransa aikana pelata monissa joukkueissa, joihin kuului myös suomalaisen CS:GOn tunnetuimpia nimiä: ENCE, SkitLite, iGame, HAVU sekä viimeisimpänä tietenkin SJ, jossa Grandell pelasi kahden vuoden ajan.

Grandellin poistumisen myötä SJ Gamingin rosteriin jää enää vain joukkueen kapteeni, Tony “arvid” Niemelä. Joukkueen menestys on viime aikoina ollut verrattain heikkoa, joten perinpohjainen uudelleenrakentaminen voi olla juuri se, jota tässä vaiheessa tarvitaan. Grandell itse ei ole vielä kertonut omista jatkosuunnitelmistaan.

Lähde: SJ Gaming Kuvalähde: SJ Gaming