SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
SJK – FC Inter: SJK:n peleissä ei juuri maaleilla juhlita!
  • Toimitus

SJK – FC Inter: SJK:n peleissä ei juuri maaleilla juhlita!

julkaistu: 27.10.2018 04:56

Sarjapaikastaan kynsin hampain kiinnipitävä SJK kohtaa Veikkausliigan päätöskierroksella jo sarjapaikkansa varmistaneen FC Interin Seinäjoella.

Aleksei Eremenko Seniorin suojattien liigapaikka on omissa käsissä. Tosin SJK on varmuudella liigassa ensi kaudella, jos TPS ei voita tänään kotonaan Klubia.

SJK:n ongelma on ollut jo pitempään maalinteko. Se on jäänyt ilman maaleja kahdessa viime pelissään ja on tehnyt viidessä edellisessä ottelussa ainoastaan yhden osuman.

Vastaavasti sen puolustuspeli on ollut myös varsin laadukasta. Kahdeksassa edellisessä pelissä vain KuPS on tehnyt enemmän kuin yhden maalin seinäjokisten verkkoon.

Kahdeksantena oleva FC Inter voi hivuttautua voitollaan vielä pari pykälää ylemmäksi, mutta kukaan sen alapuolella olevista joukkueista ei sitä enää saa kiinni.

Turkulaiset ovat ottaneet 11 edellisessä pelissään hurjat kaksi voittoa, joten mihinkään henkseleiden paukutteluun ei ole mitään aihetta. Voitot ovat tosin varsin tuoreita, sillä ne on molemmat rohmuttu neljässä viime pelissä, kun PS Kemi kaatui vieraissa ja lahtelaisia piestiin Veritas stadionilla.

Inter on vienyt molemmat kauden kohtaamiset seinäjokisia vastaan päästämättä kummassakaan pelissä maalia. Eväät ovat olemassa vähintään maalittomaan tasapeliin tälläkin kertaa.

Motivaatioedun takia SJK tuskin ottaa tänään takkiinsa. Turvallisin pelivalinta lienee kuitenkin matalien maalimäärien metsästäminen.