SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
SJ ja EXEN kävivät bootcampilla Pelaajatcomin uudella studiolla – Miten tilat palvelivat huippujoukkueita?
  • Toimitus

SJ ja EXEN kävivät bootcampilla Pelaajatcomin uudella studiolla – Miten tilat palvelivat huippujoukkueita?

julkaistu: 08.10.2021 20:00

Pelaajatcomin Legion Bootcamp lanseerattiin tänä syksynä. Palvelun kautta voit vuokrata Suomen hermeettisimmän pelitilan – Pelaajatcomin studion –  joukkue- ja yksityiskäyttöön varauskalenterimme kautta. Suomalaiset CS:GO-joukkueet SJ ja EXEN kävivät alkusyksystä kokeilemassa tilaa ensimmäisten joukossa.

 

Gigantti Gaming Room tarjoaa huippuvälineistöt koko joukkueen käyttöön. (Kuva: EXEN)

 

EXEN

EXENin CS:GO-tiimi kävi vierailemassa bootcampilla ensimmäisenä joukkueena ja tarjoili tulikasteen Pelaajatcomin studion jalokivelle: Gigantti Gaming Roomille.

“Tilojen suunnittelusta sekä laitteistosta on selvästi otettu huomioon pro-tason kilpapelijoukkueiden tarpeet – pelaamiselle omistettu huone on laaja ja muut tilat myös avaria sekä monikäyttöisiä. PC:t ovat tehokkaita sekä selkeästi uudenkarheita, kehuja pelaajilta saivat erityisesti kalustoon kuuluvat 240hz näytöt, joiden ansiosta kenenkään ei tarvinnut lähteä tuomaan omaa mukana Jyväskylään saakka”, EXENiltä kerrotaan.

Leirien yhteyksissä tauot ja lepääminen ovat äärimmäisen tärkeitä. Tätä edesauttaa lounge-osion lepolasset ja uusimmat pelikonsolit. (Kuva: EXEN)

 

Gaming Roomiin tehoa tuo Lenovo Legion pelikoneet ja näytöt. Pelaamisen ergonomisuus on otettu huomioon mm. sähköpöytien ja laadukkaiden pelituolien avulla.

“Myös Loungetilan varustelu ja täyden kaluston keittiö tekivät vaikutuksen sekä manageriin että joukkueeseen. Näiden lisäksi sijainti on sekin toimiva – keskustaan ei ole pitkä matka ja kulkuyhteydet sen suuntaan ovat erinomaiset. Ruokakaupat ovat myös lähellä, joka helpottaa bootcampläisten arkea huomattavasti.”

 

Koko vierailun ajan Pelaajatcomin studion Foodora-keittiö palvelee vieraita. (Kuva: EXEN)

 

“On turvallista palautteen perusteella sanoa, että joukkue olisi tulossa mielellään uudestaan viettämään harjoitteluaikaansa Savelaan!”

EXEN pyrkii paraikaa kehittymään jokaisella osa-alueella aina organisaation toiminnasta uusiin kumppaneihin – painottaen pelaajien hyvinvointia.  Organisaatiossa tapahtuu tällä hetkellä paljon niin CS:GO:n, Valorantin kuin NHL:n saralla. Käy seuraamassa EXENiä heidän verkkosivuillaan ja sosiaalisen median tileillään.

SJ

Suomalaisen esports-skenen kärkinimiin kuuluva SJ kävi myös kokeilemassa studion tiloja. Kokemus oli positiivinen.

“Vietimme CS:GO-joukkueemme elokuun bootcampia Pelaajatcomin uunituoreella pelistudiolla neljän päivän ajan. Järjestetty bootcamp oli organisaatiomme ensimmäinen kokemus Pelaajatcomin kehittämistä olosuhteista ja harjoitusleirin järjestämisestä Jyväskylässä”, SJ:ltä kerrotaan.

“Saapuminen Jyväskylään onnistui ketterästi ympäri Suomea matkustavilta pelaajiltamme ja paikan päällä pelistudiolle siirtyminen oli kevyttä niin kävellen kuin julkista liikennettä hyödyntäen. Pelistudiolta löytyi kaikki ammattimaisen lajiharjoittelun vaatimat laitteet ja tekniikka, höystettynä pelaamisesta palauttavilla kevyemmän oleskelun tiloilla.”

 

SJ viihtyi Gigantti Gaming Roomin tiloissa hyvin. (Kuvat: SJ)

 

“Kaikean kaikkeaan toimivan harjoitteluolosuhteen tiloista tekee kokonaisuus, jossa yhdistyy pelaamisen vaatima teknologia, rauhallinen toimintaympäristö ja majoitusolosuhteet sekä pelistudion välittömästä läheisyydestä löytyvät muut keskeiset palveluntarjoajat, kuten kuntosalipalvelut ja päivittäistavarakaupat.”

SJ:n CS:GO-joukkue voitti lokakuun alussa Finnish Esports League Season 9 -turnauksen. Voit käydä tutustumassa SJ:n loppuvuoden suunnitelmiin ja toimintaan heidän verkkosivuillaan ja sosiaalisen median tileiltään tästä.

Varaa unelmiesi bootcamp!

Joukkueiden ja pro-tason pelaajien lisäksi bootcamp tiloista pääsee nauttimaan kuka tahansa, sillä se on avoin kaikille. Jos olet vähääkään pelaamisesta kiinnostunut tai pelaajanmielinen, voit vaikka heti vuokrata Gaming Roomin ja sitä ympäröivät tilat omaan käyttöön– olitte sitten joukkueena, organisaationa tai vaikka kaveriporukkana liikkeellä.

Varauskalenteri ja tarkemmat tiedot vuokraamista varten löytyy täältä. Muun muassa päivä-, viikonloppu-, ja viikkovuokrauksen lisäksi voit varata itsellesi tai porukallesi bootcampille mukaan valmennusta, josta vastaa Suomen paras CS:GO-valmentajan Slaava “Twista” Räsäsen.

Kansikuva: EXEN