SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Sion – Zurich: Onko kotijoukkue suosikki?
  • Toimitus

Sion – Zurich: Onko kotijoukkue suosikki?

julkaistu: 27.09.2018 19:23

Tänään Sveitsin paikallisessa jalkapallosarjassa pelataan ottelu Sionin ja Zurich:n välissä. Jostain syystä kertoimienlaskijat ovat saaneet kotijoukkueesta tehtyä aivan älyttömän ennakkosuosikin ja itselle se tulee vahvana yllätyksenä.

Kauden heikosti aloittanut Sion ei ole alunperinkään kuulunut aivan mestaruussuosikkeihin, mutta tietysti joukkue on tällä kaudella suhteellisen tasokas. Tänään miehistöstä puuttuvat avauksen nimistä Abdellaoui ja Carlitos. Onkin vaikea ymmärtää mistä syystä kotijoukkue on heikohkon kauden alun jälkeen näin selkeä suosikki ottelussa.

Zurich on lähtökohtaisesti näistä joukkueista hieman tasokkaampi ja on vieraissakin perjaatteessa kuitannut yhden voiton ja yhden tappion. Näiden pelejen lisäksi on vieraissa tullut odotettu selkäsauna tämän kauden tulevalta mestarilta Young Boyssilta. Tänään joukkue on kentällä kokolailla terveenä. Ainoastaan Aliu puuttuu, mutta eihän tätä miestä ole mahdoton korvata.

Joko ottelussa on jotain mikä on menossa itseltä täysin ohi tai sitten kertoimet ovat aika hukassa. Kuitenkin koska tässä on vaara, että kotijoukkueen voiton kertoimelle on selkeä syy, mikä ei ole medialla tiedossa, niin otetaan peliin vähän varmempi linja.

Virkin vihjepalvelun illan rahanmonistuskohde on: