SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Siirtohuhu: Heroic tekemässä pelaajavaihtoa
  • Juuso
    Syngelmä

Siirtohuhu: Heroic tekemässä pelaajavaihtoa

julkaistu: 22.09.2023 17:05

Maailmanrankingin neljänneksi paras joukkue, tanskalainen Heroic, on huhujen mukaan vaihtamassa yhtä pelaajaa. ESL Proliigan 18. kauden ennakkosuosikkeihin kuulunut Heroic jäi skandaalinomaisesti pudotuspelien ulkopuolelle.

Lue lisää: Vuoden isoin yllätys – Heroic ulkona huippuliigan pudotuspeleistä

Heroicin nykyinen kokoonpano on keikkunut jo pitkään maailmanrankingin kärkipäässä, mutta on silti pystynyt voittamaan vain kaksi suurta LAN-turnausta: BLAST Premier Fall Final 2022 ja BLAST Premier Spring Final 2023 -turnaukset.

Kun joukkueen taitavilta yksilöiltä kaivattaisiin tulosta tärkeissä otteluissa, putoaa heidän tasonsa paineen alla. Esimerkiksi joukkueen tähtipelaaja Martin “stavn” Lund aloitti Gamers8-huipputurnauksen elokuussa kahta altavastaajaa joukkuetta, Falconsia ja GamerLegionia vastaan erinomaisilla yksilösuorituksilla (ratingit 1.16 ja 1.41), pelasi hän välierässä selvästi kahta ensimmäistä vastustajaa kovempaa ENCE:ä vastaa vain 0.93 ratingilla.

Nähdäänkö Heroicissa major-konkari tai joukkueen ex-pelaaja?

Useita pelaajavaihtoja viime aikoina oikein ennustanut Twitterissä “harumi”-nimellä kulkeva esports-vaikuttaja väittää nyt Twitter-tilillään, että René “TeSeS” Madsen oltaisiin siirtämässä sivuun Heroicin aktiivisesta kokoonpanosta.

Yhteisö ja huhut puhuvat kiivaasti siitä, että TeSeSin tilalle kokoonpanossa astuisi joko CS:GO:n historian ainoana pelaajana kaikki majorit pelannut Peter “dupreeh” Rasmussen tai Heroicia vuosina 2017–2020 edustanut Patrick “es3tag” Hansen.

Dupreeh kertoi kevään Pariisin majoreiden jälkeen olevansa motivoitunut pelaamaan kotiyleisönsä edessä Tanskan Kööpenhaminassa historian ensimmäisillä CS2-majoreilla vuoden 2024 keväällä.

es3tag pelasi puolestaan viimeksi Ninjas in Pyjamasin kokoonpanossa vuoden 2021 marraskuusta, kunnes hänet penkitettiin viime vuoden joulukuussa.

Lähde: harumi | Kuva: Liquidpedia/PGL