SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Shroud ylistää uutta Counter-Striken haastajaa: “**tun timanttinen peli!”
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Shroud ylistää uutta Counter-Striken haastajaa: “**tun timanttinen peli!”

julkaistu: 02.04.2020 12:54

Vielä muutama viikko sitten yksi maailman suosituimmista striimaajista, Michael “shroud” Grzesiek, kritisoi tänä vuonna ilmestyvää uutta first-person-shooter-peliä, Valorantia. Nyt pelaajan kanta näyttäisi kuitenkin muuttuneen.

Viimeisimmässä striimissään Grzesiek kommentoi Valorant-peliä seuraavasti:

– Valorantin pelaaminen vain pahensi kaikkea, sillä ajattelen vain, että pelasin juuri **tun timanttista peliä ja nyt minun pitää palata takaisin roskapelien pariin.

25-vuotias Grzesiek kuvailee peliä “uskomattomaksi” ja yhdeksi parhaista peleistä, mitä hän on pelannut pitkään aikaan. Maailmassa on Grzesiekin mukaan vain harvoja “timanttisia” videopelejä ja juuri Valorant näyttää hänen silmissään todella hyvältä.

Nykyisin päätoimisena striimaajana toimiva Grzesiek pelasi aiemmin kilpaa CS:GO:ta yhdysvaltalaisen Cloud9:n riveissä vuosina 2014-2017. Grzesiek kuului legendaariseen CS:GO-kokoonpanoon, joka koostui tämän lisäksi Tyler “Skadoodle” Lathamista, Jordan “n0thing” Gilbertistä, Ryan “freakazoid” Abadirista sekä Sean “seang@res” Garesista.

Cloud9:n entinen legendaarinen CS:GO-kokoonpano (Grzesiek kuvassa toinen oikelta).

 

Valorantin suljettu beta-versio on määrä julkaista vain tiettyjen käyttäjien pelattavaksi 7. huhtikuuta alkaen. Valorantista on povattu kovaa haastajaa Counter-Strike: Global Offensivelle sekä Overwatchille.

Lisätietoja Valorantista voit käydä lukemassa esimerkiksi pcgamer-sivuston tekemästä kattavasta artikkelista.

Lähde: Afkgaming Kuva: Shroud, Liquipedia