SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Sevilla – Real Madrid: Ottaako Sevilla ensimmäisen kotivoittonsa?
  • Toimitus

Sevilla – Real Madrid: Ottaako Sevilla ensimmäisen kotivoittonsa?

julkaistu: 26.09.2018 20:49

Tänään Espanjan myöhäisillassa kierroksen huippuottelussa kohtaavat Sevilla ja Real Madrid. Kyseessä on siis ottelu, jossa kumpikaan joukkue ei liiemmin esittelyitä kaipaa ja sen takia mennään suoraan asiaan.

Pablo Machin alaisuudessa toimiva Sevilla on tällä kaudella jopa vähän jääräpäisestikin pelannut kolmen topparin taktiikalla ja sen toimivuus on ollut vähintäänkin kyseenalainen. Laitapelaajan tonteilla heiluvat Navas ja Vidal eivät oikein ole saaneet kiinni omista paikoistaan ja keskuspuolustajien levittäytyessä laidoille ei keskikentältä puolustuksentäyttö ole mennyt ihan nappiin. Tämän tietää varmasti myös koko joukkue ja Machin. On myös oletettavaa, että tämä asia tulee kauden edetessä paranemaan. Joukkueen reppuun on tehty viidessä pelissä kuusi maalia ja vastassa ei ole olleet ihan sarjan voittajasuosikit, vaan esimerkiksi Getafe on käynyt hakemassa 0-2 voiton Sevillan kotoisalta nimihirviöstadionilta.

Real Madrid on ollut suurennuslasin kohteena tietysti koko alkukauden. Ronaldon ja Zidanen poistuttua joukkueesta on alkanut uusi aikakausi, joka ei tietysti välttämättä ole vielä parhaimmillaan ensimmäisellä kaudella, mutta eihän tuo ole huonostikkaan mennyt. Tietystikkään vierastasapeli Bilbaoa vastaan ei varmasti kuulunut suunnitelmiin, mutta muuten joukkue on kulkenut voitosta voittoon ennen kauden alkua pelatun UEFA Super Cup ottelun jälkeen, joka kaikessa hienoudessaan vaan on enemmän tai vähemmän harjoituspeli.

Real Madridin valmentaja Lopetegui näyttää olevan ihan mies paikallaan ja koska Sevilla on aloittanut kauden varsinkin kotikentällään todella nihkeästi lyömme me lanttimme vierailijoiden voiton puolesta.

Virkin vihjepalvelun myöhäisillan rahanpesuvihje onkin