SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Seuraavat CS:GO-majorit pelataan kokonaisuudessaan liveyleisön edessä
  • Juuso
    Syngelmä

Seuraavat CS:GO-majorit pelataan kokonaisuudessaan liveyleisön edessä

julkaistu: 13.09.2022 17:28

Seuraavat CS:GO-majorit pelataan Brasilian Rio de Janeirossa. IEM Rio Major 2022 alkaa 31. lokakuuta ja päättyy 13. marraskuuta. Toistaä kertaa CS:GO:n historiassa majorit pelataan alusta alkaen liveyleisön edessä. StarLadderin Majoreille Berliiniin myytiin pieni määrä lippuja New Challengers Stagelle vuonna 2019. Muissa major-turnauksissa pelaajat ovat pelanneet lohkovaiheen omissa oloissaan, jonka jälkeen on siirrytty liveyleisön eteen pudotuspelejä pelaamaan.

Ensimmäiset kaksi vaihetta pelataan Riocentron konventiokeskuksessa 31. lokakuuta – 8. marraskuuta. Aikaisemmin ilmoitettiin, että ainoastaan Champions-vaihe pelataan yleisön edessä, mutta ESL on laittanut lisää lippuja myyntiin ja ilmoittanut, että myös ensimmäiset vaiheet pelataan liveyleisön edessä.

ESL on laittanut lisäksi lisää lippuja myyntiin Champions-vaiheeseen, joka pelataan 10.–13. marraskuuta Jeunesse Areenalla, johon rakennettiin lisää paikkoja katsojille.

Suljetut major-karsinnat alkavat muutaman viikon kuluttua, kun Maltalla pelataan RMR-turnaukset. Avointen karsintojen ja pelaajavaihtojen jälkeen näytti siltä, että tänä vuonna ei nähdä suomalaisia majoreilla. Kaikkien yllätykseksi Ninjas in Pyjamas lisäsi kokoonpanonsa aiemmin tässä kuussa Aleksi “Aleksib” Virolaisen, joten suljettujen karsintojen onnistuessa suomalaisväriä nähdään Rio de Janeirossa.

Lue lisää: Uskomaton siirto! Aleksi “Aleksib” Virolainen liittyy Ninjas in Pyjamasin CS:GO-joukkueeseen

Aleksib ja Ninjas in Pyjamas pelaavat Euroopan A-karsintalohkossa yhdessä FaZen, Spiritin, G2:n, Cloud9:n, Bad News Eaglesin, Sproutin, Auroran, fnaticin, forZen, Eternal Firen, B8:n, ECSTATICin, Astraliksen, 1WINin ja GamerLegionin kanssa.

RMR-turnauksissa käytetään Swiss Stage -formaattia, jossa kolmella voitolla on jatkossa ja kolmella tappiolla ulkona.

Juttua korjattu 13. syyskuuta kello 21.32 (IEM Rio Major 2022 on toinen major-turnaus, jossa on liveyleisö alusta alkaen, ei ensimmäinen.)

Lähde: HLTV | | Kuva: ESLCS