SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Seuraava lähtö lähellä – väitteet Astraliksen CS:GO-joukkueen hajoamisesta kiihtyvät
  • Sauli
    Rautiainen

Seuraava lähtö lähellä – väitteet Astraliksen CS:GO-joukkueen hajoamisesta kiihtyvät

julkaistu: 05.07.2021 13:15

Kaikkien aikojen menestynein CS:GO-joukkue Astralis tarjosi keväällä uutispommin, kun kokoonpanon tähti ja yksi maailman parhaimmista CS-pelaajista, Nicolai “Device” Reedtz, siirtyi Ninjas in Pyjamasin paitoihin seitsennumeroisella summalla.

Maailman johtavan CS:GO-uutissivusto HLTV:n lähteiden mukaan organisaation ongelmat ovat viimeaikaisten heikkojen tulosten myötä syventyneet, ja jäljelle jääneen joukkueen hajoaminen saattaa olla vain ajan kysymys.

HLTV tuo eilen julkaisemassaan jutussa esille, että joukkueen neljällä muulla jäsenellä (Lucas “⁠Bubzkji⁠” Andersenia lukuunottamatta) sekä valmentaja Danny “⁠zonic⁠” Sørensenilla on vain kuukausia jäljellä sopimuksistaan Astralikseen.

Uutissivuston lähteiden mukaan erityisesti zonic on puntaroinut vaihtoehtoa, ettei tee enää jatko-sopimusta Astralikseen, syynä ollen pettymys organisaation ottaman suunnan suhteen.

Yksi lähteistä kertoo, että jännitteet organisaation ja valmentajan lisäksi muun kokoonpanon kesken ovat kasvaneet jo kuukausien ajan. Jos uusia sopimuksia ei synny, niin myös Lukas “⁠gla1ve⁠” Rossander, Emil “⁠Magisk⁠” Reif, Peter “⁠dupreeh⁠” Rasmussen ja Andreas “⁠Xyp9x⁠” Højsleth lähtevät Astraliksesta tammikuun 1. päivänä 2022.

HLTV:n useiden lähteiden mukaan Astralis olisi jo suunnittelemassa uutta aikakautta ja kokoonpanoa CS:GO-joukkueelleen vuodelle 2022. Organisaation väitetään olevan kiinnostunut erityisesti Heroicin valmentajasta Nicolai “HUNDEN” Petersenistä.

Nämä väitteet saivat lisää tuulta alleen, kun tänään uutisoitiin HUNDENin jättäytyvän pois joukkueensa Heroicin seurasta kesän pääturnauksessa IEM Colognessa. Syytä ei kerrottu, mutta uutisointi osuu hyvin yksi yhteen zonicin mahdollisten lähtöaikeiden kanssa.

Zonic on ollut Astraliksen päävalmentaja organisaation perustamisesta lähtien. Hän on yksi koko esportsin kunnioitetuimmista valmentajista ja on johdattanut Astraliksen muun muassa peräti neljään Major-voittoon sekä yhteen Intel Grand Slam -titteliin.

Astralis pelaa seuraavan kerran tämän viikon perjantaina IEM Cologne-tapahtumassa. Joukkue on samassa lohkossa Navin, Furian ja Heroicin kanssa.

Lähde: HLTV Kuva: HLTV

Tuoreimmat uutiset: