SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Seuraava DreamHack Masters suuntaa Dallasiin
  • Toimitus

Seuraava DreamHack Masters suuntaa Dallasiin

julkaistu: 19.10.2018 19:59

Yksi suurimpia turnauksien järjestäjiä DreamHack suuntaa ensi keväänä Dallasiin. Dreamhack järjestää pienempiä “Open” turnauksia ja isompia “Masters” turnauksia. Masters turnaukset keräävät aina kasaan maailman parhaat tiimit ja tarjoavat laatupelejä alusta loppuun. Edellisen kerran Masters turnaus nähtiin Tukholmassa syyskuun vaihteessa, kun tanskalainen North nappasi yllättävän turnausvoiton kaataen finaalissa myöskin tanskalaisen maailman 1. tiimin Astraliksen.

Toukokuussa järjestettävä turnauksen paikkana tullaan näkemään Kay Bailey Hutchison Convention Center, kun kuusitoista tiimiä matkaa taistelemaan 250 000$ pääpotista ja siinä sivussa Intel Grand Slam pisteistä.

Tarkempaa tietoa ei ole vielä turnauksesta ilmoitettu tiimien osalta tai miten karsinnat ja turnaus pelataan. Tukholman Mastersissa tiimit jaettiin neljään lohkoon, joissa avauspelit pelattiin paras yhdestä jonka jälkeen voittajat kohtasivat paras kolmesta pelissä. Tämän voittaja eteni jatkopeleihin, kun taas häviäjä otti yhteen avausottelunsa hävinneiden voittajaa vastaan paras kolmesta pelissä josta voittaja eteni jatkoon ja häviäjä poistui turnauksesta. Voidaan olettaa, että turnaus seuraa samaa kaavaa jälleen, mutta tämä tulee varmistumaan vasta, kun DreamHack ilmoittaa asiasta lähempänä turnausta.

Lähde: Dreamhack