SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
  • Aleksi
    Majander

CS:GOn turnauskalenteri täyttyy – seuraava Major-turnaus pelataan Saksassa

julkaistu: 08.02.2019 17:12

Kilpapelaamisen uutissivusto Dexarton saamien tietojen mukaan Counter Strike: Global Offensiven seuraava miljoonan dollarin Major-turnaus pelataan StarLadderin järjestämänä syksyllä.

Huhumylly StarLadder Majorista käynnistyi jo muutama tunti ennen Dexarton uutista kun StarLadderin Esports-manageri Alex “Alex007” Trushliako tweettasi heidän isännöivänsä seuraavan Majorin mainostaessaan Starcraft turnausta. Trushliako korjasi sanojaan nopeasti ja kertoi tarkoittaneensa Kiinassa pelattavaa StarSeries i-League turnausta virallisen Majorin sijaan.

Lähteiden mukaan turnaus pelattaisiin Berliinissä. Kaupungin valinta käy järkeen, sillä StarLadder on avaamassa Berliiniin Esports-studiota josta lähetettäisiin muunmuassa League of Legendsin ja PUBG:n turnauksia.

Starladder ei ole vielä antanut virallista tiedotetta turnauksesta, joten turnauksen tiedot ovat pääsääntöisesti spekulointia. Suurimmaksi kysymykseksi nousevat turnauksen päivämäärät. Viime vuoden syksyn Major-turnaus pelattiin Lontoossa 5.-23.9. joten on vahvasti mahdollista, että tänäkin vuonna nähdään syyskuinen turnaus.

Mikäli Saksan Major pelataan samoihin aikoihin, kuin viime vuoden Lontoon Major tarkoittaa se huonoja uutisia suomalaiselle Artic Invitationalille. Majorin kanssa kilpailu tarkoittaisi, että kunnianhimoinen areena turnaus menettäisi paitsi maailman parhaat joukkueet, myös mitä luultavimmin ENCE Esportsin.

Lähteet: Dexarto, HLTV