SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Seuraava Blizzcon pidetään netin välityksellä – Blizzard hiljaisena peliuutisten suhteen
  • Aleksi
    Majander

Seuraava Blizzcon pidetään netin välityksellä – Blizzard hiljaisena peliuutisten suhteen

julkaistu: 26.09.2020 10:00

Pelijätti Activision Blizzardin odotettu Blizzcon-tapahtuma pidetään kokonaan internetissä. Alunperin syksyksi suunniteltu Blizzcon 2020 peruttiin toukokuussa Koronan vuoksi. Nyt Blizzard on ilmoittanut, että tapahtuma pidetään kokonaan internetin välityksellä ensi vuoden alussa.

Helmikuun 19.-20. pidettävä tapahtuma sisältää tällä hetkellä ainoastaan yhteisöön liittyviä tapahtumia. Tiedossa on muun muassa cosplay -kisa, joka on ensimmäistä kertaa avoimena myös lemmikeille. Tämän lisäksi tapahtumassa kilpaillaan taiteessa, tarinankerronnassa ja muissa luovissa lajeissa.

Blizzard ei vielä julkaissut tapahtumasta tarkempia tietoja, nähtäväksi jää tarvitseeko suoratoiston katseluun perinteisen virtuaalinen, vai onko tapahtuma kokonaan ilmainen.

Tavallisesti Blizzconissa Blizzard julkaisee uusimpia pelejään. Helmikuun tapahtuma olisi loistava tilaisuus paljastaa lisätietoja esimerkiksi odotetusta Overwatch 2:stä joka julkistettiin yli vuosi sitten.

Toinen puute ovat perinteiset Esports-turnaukset. Aiemmin Blizzconissa on kilpailtu muun muassa StarCraft 2:n ja World of Warcraftin maailmanmestaruuksista, sekä eri tasoisista Overwatch ja Hearthstone palkinnoista.

Lähde: Polygon
Artikkelikuva: Blizzard