SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Seuraa BLAST-kevään finaaleja suorana — G2 ja ENCE mukana
  • Juuso
    Syngelmä

Seuraa BLAST-kevään finaaleja suorana — G2 ja ENCE mukana

julkaistu: 01.06.2022 19:58

BLAST-kevään finaalit pelataan tällä kertaa Portugalin Lissabonissa ja sen aikataulut on nyt julkaistu. Turnaus alkaa noin kahden viikon kuluttua kesäkuun 15. päivänä ja päättyy neljä päivää myöhemmin kesäkuun 19. päivänä. Turnauspottina on $425 000, josta voittajajoukkue nettoaa $200 000 ja paikan tämän vuoden BLAST World Finaaleihin.

Mukana turnauksessa on kahdeksan huippujoukkuetta. Ykkösuosikkina turnaukseen lähtee Antwerpenin majorit voittanut FaZe Clan. Lisäksi mukana ovat mm. Kirill “Boombl4” Mikhailovin penkittänyt Natus Vincere, uudella kokoonpanolla pelaava OG, Eetu “sAw” Sahan valmentama ENCE ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama G2.

G2 kohtaa avauskierroksella Vitalityn. Ottelu pelataan keskiviikkona 15.6. klo 15 alkaen. Avauspäivä päättyy upeaan iltaotteluun, kun suomalaisorganisaatio ENCE kohtaa saksalaisen BIG-joukkueen.

Turnauksen kaikki ottelut pelataan “paras kolmesta” -periaatteella. Pelaajatcom näyttää BLAST-ottelut suorana Twitchissä. Pääset kanavallemme klikkaamalla tästä

Lähde ja kuva: BLAST