SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Se oli kuin unelmaa” – CS:GO-supertähti kertoo ensimmäisestä LAN-kokemuksestaan
  • Juuso
    Syngelmä

“Se oli kuin unelmaa” – CS:GO-supertähti kertoo ensimmäisestä LAN-kokemuksestaan

julkaistu: 12.07.2021 18:00

Vuosien 2019 ja 2020 parhaaksi CS:GO-pelaajaksi valittu Mathieu “ZywOo” Herbaut kertoo ensimmäisestä LAN-kokemuksestaan. 20-vuotias huippupelaaja oli tuolloin vasta 9-vuotias.

“Koko perheeni oli mukana. Serkkuni ja veljeni pelasivat. Äitini ja isoäitini tulivat mukanani laneille, mikä oli todella hassua. Se oli kuin unelmaa. Kaikki pelasivat samasta huoneesta. En oikein tiedä mitä muuta sanoisin. Se oli todella innostavaa.”

ZywOo tarkensi vielä pilke silmäkulmassa, että äiti ja isoäiti tulivat laneille kannustamaan häntä ja sukulaisiaan, eivät suinkaan pelaamaan.

CS:GO-yhteisö rakastui ZywOo’n haastatteluun. Tähteä suitsutettiin paremmasta englannin kielen taidosta ja rohkeammasta puhumisesta. Vuoden 2018 Lontoon majoreiden näytösottelussa ZywOo ei osannut sanoa muuta kuin “I don’t know” eli suomeksi “En tiedä”, kun häntä kysyttiin tunnelmia ottelun aikana.

Yhteisö huomasi myös miten ZywOo on kuluneen vuoden aikana kohentanut kuntoaan ja näyttää huomattavasti paremmalta fyysisesti kuin aikaisemmin.

ZywOo on vasta 20-vuotias, mutta on jo nyt noussut yhdeksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Hän kamppailee jo kolmatta vuotta putkeen parhaan pelaajan tittelistä yhdessä Na’Vin Aleksandr “s1mple” Kostylievin kanssa. Yksi vahva peruste ZywOo’n taidolle on hänen pitkä omistautumisensa pelille, mistä kertoo ensimmäinen LAN-kokemus vain 9 vuoden iässä.

Lähde: AFKGaming

Kuva: TeamVitality

Tuoreimmat uutiset: