SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
SCU-Ilves: Vierailla on unelma
  • Niko
    Mikkonen

SCU-Ilves: Vierailla on unelma

julkaistu: 03.02.2019 12:35

Maajoukkuetauko ei koske kakkosdivisioonaa ja Ilves matkaakin Janakkalaan SCU:n kestittäväksi.

SCU on matkalla kolmoseen ja sitä ei estä enää mikään. Teoriassa toistaiseksi on kuitenkin vielä mahdollista päästä säilymiskarsintoihin.

Ilves puolestaan on äitynyt jo kolmen ottelun voittoputkeen. Päänahkoina löytyy niin Pirkat kuin Classic United:kin. Tupsukorvat ovat enää kolmen pisteen päässä pudotuspeliviivasta.

Janakkalaiset eivät ole vielä kokoonpanoaan julkaisseet, mutta vierailla on kaikki oleellinen matkassa. Jopa kolme heidän pelaajistaan mahtuu pistepörssin top kymmeneen.

Mikään läpihuutojuttu ei ottelu missään nimessä tule olemaan, mutta Ilveksen tulisi viedä tämä paremmalla viimeistelyllä.

Hauska tilastofakta on se, että kotijoukkue on kauden peleistä voittanut tismalleen joka kolmannen ottelun. Eikä tämä ole pelkkä prosenttiosuus, vaan alla on aina kaksi tappiota, jonka jälkeen on tullut voitto. Näistä voitoista 3/4 on tullut varsinaisen jälkeen.

Taikauskoiset voivatkin ottaa tasapeliä tai kotijoukkuetta lapulle. Tässä päässä tartutaan kuitenkin hieman valueta sisältävään vierasvoittoon, vaikka varsinkin alemmilla sarjatasoilla altavastaajia vastaan pelaaminen on haastavaa.