SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
SB Welhot-Koovee: Taikureille kolmas putkeen?
  • Niko
    Mikkonen

SB Welhot-Koovee: Taikureille kolmas putkeen?

julkaistu: 23.01.2019 09:20

Koovee matkaa Kuopioon pelaaman elintärkeistä pisteistä. Koovee on sarjassa viimeisenä kolme ottelua ja seitsemän pistettä Karhuja perässä. Welhoilla ei ihan niin tiukka tilanne ole, mutta suurempiin kömmähdyksiin ei ole varaa tai säilymiskarsinnat ovat lähellä.

Kotijoukkue kävi viikonloppuna hakemassa ison ryöstön Jyväskylästä. Happee johti peliä 6-1, mutta taikurit tekivät temppunsa ja kaksi pistettä matkasi Kuopioon 6-7ja voiton jälkeen.

Koovee puolestaan on peräti 12:sta ottelun tappioputkessa. Viimeisimpänä 5-9 tappio Indiansille. Vieraat varmasti tulevat taistelemaan viimeiseen asti pisteistä, sillä heillä ei ole mitään hävittävää. Pelkästään voitettavaa.

Koovee on tehnyt kahdesti kymmenessä vierasottelussa enemmän kuin 4 maalia. Helppoa ei tänäänkään tule olemaan millään saralla.

Taikurien kotiotteluissa on tehty keskimäärin 11,0 maalia per ottellu. Mutta, jos tästä otetaan pois suurimaalisia otteluita pelanneiden SPV:n ja Nokian KrP:n pelit, niin päästäänkin jo alle kymmeneen häkkiin ottelua kohden. Tämä kuvaa enemmän tämänpäivän ottelun lähtökohtia.

Ilman erittäin merkittäviä poissaoloja ei kokoonpanoilla ole kovin suurta merkitystä tämänpäiväiseen maaliodottamaan.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 4-5rl taikureiden vierasvoittoon. Tänäänkin pysyttäneen maltillisissa lukemissa, vaikka Welhot ovatkin paremmassa asemassa kuin joukkueiden edellisen kohtaamisen aikaan.