SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Santeri Sassin Valorant-joukkuetoveri lahjoittaa hyväntekeväisyyteen 25 euroa per osuma
  • Saara
    R

Santeri Sassin Valorant-joukkuetoveri lahjoittaa hyväntekeväisyyteen 25 euroa per osuma

julkaistu: 12.02.2023 21:13

Team Vitalityn pelaaja Karel “Twisten” Ašenbrener on luvannut lahjoittaa 25 euroa hyväntekeväisyyteen jokaisesta haulikkokaadostaan VCT LOCK//IN -turnauksen aikana.

VCT LOCK//IN alkaa huomenna ja jatkuu 4. maaliskuuta saakka. Siihen osallistuvat kaikki 30 Valorantin kumppanuusjoukkuetta sekä kaksi kutsuvierastiimiä Kiinasta. Tapahtuma käsittää yli 30 matsia, jotka ovat paras kolmesta -otteluita lukuunottamatta semifinaalia ja finaalia, joissa pelataan paras viidestä -menetelmällä. Täten pelaajilla on kivasti mahdollisuuksia hankkia sivuase ja lahdata sillä.

Shortly on edullisin Valorantiin erikseen hankittavissa olevista aseista. Siinä on vain kaksi patruunaa per lipas, eikä kovin pitkää kantamaa, joten se on käytössä lähinnä säästökierroksilla vastustajan yllättämiseen kulmissa, sekä ostokierroksilla sivuaseena.

 

Twisten ilmoitti erikoisesta tempauksestaan Twitterissä. Hyväntekeväisyyden kohdetta hän ei ole tarkentanut, joskin todennäköisesti se tulee olemaan joko eläinsuojeluun, mielenterveyteen tai Turkin ja Syyrian äskettäisten maanjäristysten uhrien auttamiseen liittyvä organisaatio.

Samassa joukkueessa Twistenin kanssa pelaa suomalainen Santeri “BONECOLD” Sassi.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Red Bull