SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
San Jose Sharks – Dallas Stars: Jatkuuko Hailauman hyvä vire kotikaukalossa?
  • Johannes
    Romu

San Jose Sharks – Dallas Stars: Jatkuuko Hailauman hyvä vire kotikaukalossa?

julkaistu: 13.12.2018 12:18

Läntisessä konferenssissa kohtaavat hyvässä kotivireessä oleva San Jose Sharks ja eilen Honda centerissä tukkaan ottanut Dallas Stars. Pelipaikkana toimii hailauman kotiaski SAP center.

Läntisen konferenssin kuudentena ja Tyynenmeren divisioonan kolmantena majaileva San Jose Sharks, on tällä hetkellä hyvässä vireessä. Joukkue on voittanut viidestä viimeisestä pelistään neljä ja saapuu Dallas -otteluun kahden ottelun voittoputkessa. Hailauma kellisti kotiaskissaan edellisessä ottelussa New Jersey Devilsin maalein 5-2 ja venytti näin kotivoittoputkeaan kolmen ottelun mittaiseksi.

Sharks saapuu otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä joukkueen sairastuvalla ei ole tällä hetkellä mainitsemisen arvoista pelaajaa. Maalinsuulla aloittanee ykkösmolari Martin Jones (89.77/2.96).

Vierasjoukkue Dallas Stars jatkaa neljän ottelun mittaista vieraskiertuettaan ja kohtaa B2B -ottelun jälkimmäisessä osassa illan isännän. Joukkue on hävinnyt molemmat kiertueensa ottelut niin Vegasille (4-2) kuin eilen Duckseille (6-3). Dallas on edelleen tappioista huolimatta läntisen konferenssin yhdeksäs ja Keskisen divisioonan neljäs, mutta kurssin on muututtava, sillä Minnesota Wild hengittää pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena.

Dallasin kokoonpanosta puuttuvat puolustajat Marc Methot, John Klingberg, Stephen Johns sekä Connor Carrick.

Eilen pelannut Ben Bishop tuskin torjuu tänään, kun tiedetään kassarin loukkaantumishistoria, ja maalissa aloittanee kakkosmolari Anton Khudobin (91.53/2.71).

Dallasille yön ottelu on neljän päivän sisällä kolmas vieraskaukalossa, joka ilman muuta vaikuttaa joukkueen siipirikkoiseen puolustukseen. Hailauma pääsee otteluun tuoreella ja terveellä kokoonpanolla, mikä tekee joukkueesta ottelun ennakkosuosikin.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahteen kertaan American Airlines centerissä, missä Dallas vei molemmat ottelut nimiinsä varsinaisella peliajalla. Joukkueen viime kohtaamisesta on aikaa viisi päivää, joten kotijoukkue haluaa varmasti maksaa kalavelkoja SAP centerissä.

Dallas nukahti totaalisesti viimeisessä erässä ankkoja vastaan ja joukkueen puolustusalueen puolustuspelaaminen on ajoittain todella sekavaa, mikä voidaan tulkita monella tapaa. Sharks antanee myös tänään kovan paineen Dallasin puolustukselle, mikä tietää Miro Heiskaselle ja Esa Lindelille raskasta iltapuhdetta.

San Jose Sharks on pelannut kotiluolassaan todella hyvää kiekkoa niin puolustus -kuin hyökkäyssuuntaan. Vaikka hailauma on hävinnyt molemmat ottelunsa Dallasia vastaan tällä kaudella, on Dallas vieraskiertueensa rasituksen ja loukkaantumisien ansiosta tänään altavastaaja. Tuoreella jalalla oleva kotijoukkue lähtee lapulle!