SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

San Francisco 49ers – Seattle Seahawks: Kotijoukkueella edessä mielenkiintoinen ottelu

julkaistu: 16.12.2018 19:36

49ers on löytänyt Nick Mullensista ykköspelinrakentajansa. Mies on onnistunut nappaamaan kaksi voittoa kaikista 49ersin kolmesta voitosta. Vaikka Mullens on heittänyt 1479 jaardia viiteen otteluun, ei silti voittavasta joukkueesta voida puhua. Rookien otteista huomaa, että kokemusta vielä tarvitaan. Hän on selvinnyt vain yhdestä ottelusta ilman syötönkatkoa ja nyt vastassa on Seahawks. Siis sama joukkue, joka voitti Seattlessa kaksi viikkoa sitten joukkueiden kohtaamisen 43-16.

Seahawks on saanut vihdoin koneen käyntiin. Todella vaihtelevasti alkukaudesta pelannut joukkue on nyt neljän ottelun voittoputkessa ja taistelee tosissaan Wild Card-paikasta playoffeihin. Voittamalla ottelun, Seahawksin on enää vaikea sössiä playoff-paikkaansa.

49ersin puolustus ei ole mitenkään erikoinen. Varsinkin nyt kun Seahawks on saanut hyökkäyspelinsäkin toimimaan, tulee kotijoukkueella olemaan vaikeaa. Vaikka 49ers saa takaisin RB Matt Breidan ja WR Marquise Goodwinin, ei sen tule olemaan helppoa tehdä pisteitä Seahawksin puolustusta vastaan.

San Franciscossa on vaikea odottaa tuollaista lähes 30 pisteen voittoa, kuin mitä Seattlessa nähtiin. Silti tuo 3,5 pisteen tasoitus tuntuu turhan pieneltä näiden kahden kohtaamisessa. Vaikka 49ersin TE George Kittle oli viime viikolla tulessa, ei hän Seahawksin heittopuolustusta vastaan missään tapauksessa tulee juoksemaan kentällä yhtä vapaana.

Seahawks on viimeisen viisi vuotta voittanut joukkueiden kaikki kohtaamiset ja se todennäköisesti nähdään myös tänään. 49ers tulee kuitenkin hanttiin ottelussa pistämään. Ei kuitenkaan tarpeeksi, ettei Seattle tätä neljällä pisteellä veisi.