SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Sami Vataselle nätti nyytti – Valitettavasti omaan nuottaan!
  • Toimitus

Sami Vataselle nätti nyytti – Valitettavasti omaan nuottaan!

julkaistu: 26.11.2018 07:17

Tampa Bay kaatoi Metropolitan divisioonan joukkueen jo seitsemännen kerran yhtä monessa ottelussa tällä kaudella, kun se kaatoi New Jerseyn vahvan avauserän siivittämänä 5-2.

Amalie Arenassa nähtiin avauserässä peräti viisi maalia, joista Bolts teki neljä. Isännät karkasivat kolmen maalin johtoon yhdeksässä minuutissa Alexander Killornin, Brayden Pointin ja Tyler Johnsonin osumilla. Devilsin Stefan Noesenin kavennettua Cedric Paquette lisäsi johdon uudelleen kolmeen maaliin.

Ensi erän maalikarusellin jälkeen maalihanat lähes suljettiin eikä toisessa ja kolmannessa erässä nähty enää kuin yhteensä kaksi osumaa.

Ensimmäisestä vastasi Devilsin Sami Vatanen, jolle tuli aivopieru ja pakki lapioi lätyn omaan verkkoon. Maali merkittiin siihen viimeiseksi Boltsin pelaajista koskeneen pelurin eli Pointin nimiin, josta tuli näin kahden maalin isä. Päätöserässä lopputuloksen sinetöi Jesper Pratt kauden avausnyytillään.

Nashville ja Anaheim tarjosivat Nationwide Arenassa varsin fyysisen Läntisen konferenssin ottelun, jonka Preds vei 5-2.

Nashvillen voitto merkitsi myös sitä, että Preds-veskari Pekka Rinne otti seitsemännen peräkkäisen kotivoittonsa ja Nashville sai samalla bounce backin edelliskierroksella kärsitylle rumalle vierastappiolleen St. Louisia vastaan.

Yksi merkittävän parannuksen Peter Laviolette on saanut ajettua Predsin peliin. Tänään kaksi ylivoimaosumaa tehnyt Nashville on onnistunut nyt kuudesti 18 ylivoimassa viidessä viime pelissä, kun sitä ennen se onnistui saamaan lätyn rysään vain kahdesti aiemmassa 33:ssa yv-pelissä.

Rinteen ohella Nashvillen sankari oli Austin Watson, josta tuli kauden neljäs Preds-pelaaja, joka on maalannut hattutempun tällä kaudella. Kolme muuta ovat olleet Colton Sissons, Filip Forsberg ja Calle Järnkrok.

Yön peli oli Watsonin peliuralla vasta toinen kerta, kun hyökkääjä on onnistunut tekemään samassa ottelussa vähintään kaksi pistettä. Watson on rohmunnut nyt kuusi pinnaa (4+2) kuudessa viime pelissä.

Illan/yön tulokset:

Arizona – Calgary 1-6

Tampa Bay – New Jersey 5-2

Nashville – Anaheim 5-2 (N: Rinne 17/19 torjuntaa)

Los Angeles – Edmonton 5-2