SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Sairaalareissu ei estänyt suomalaispelaajaa ottamasta osaa turnaukseen
  • Saara
    R

Sairaalareissu ei estänyt suomalaispelaajaa ottamasta osaa turnaukseen

julkaistu: 20.04.2023 14:49

Suomalainen kilpapelaaja on ihastuttanut kansainvälistä Valorant-yhteisöä osoittamalla ensiluokkaista omistautuneisuutta pelilleen. Niko “polvi” Polvinen pakkasi tietokoneen tilpehööreineen mukaansa sairaalaan, jottei turnaus jäisi välistä.

Polvi pelaa tällä hetkellä itsenäisessä OnlyFins-joukkueessa, joka ottelee C-tason online-turnauksissa. Menestys on ollut suorastaan ylivoimaista, joten tulevaisuudessa sopimus jonkin organisaation kanssa näyttää todennäköiseltä.

Huhtikuun alussa polvi päätyi kiusallisen paiseen vuoksi sairaalaan kesken Gamer.no Beacon Major 2023 -turnauksen. Pelaaja ei halunnut jättäytyä pois yhdestäkään ottelusta, joten kuultuaan joutuvansa jäämään pariksi päiväksi tarkkailuun hän kysyi lääkäreiltä luvan tuoda lasarettiin pelivälineensä. Ja mikäs siinä! Taisteluaseman sairaalaversiosta tuli aivan passeli.

Kun e-urheiluvaikuttaja Jake Lucky jakoi polven tunnelmakuvia Twitter-tilillään, moni kommentoija osoitti kunnioitusta ja ihailua. Suomalaisittain hyvin tyypillinen toiminta herätti toisaalta myös kritiikkiä: miksei moinen addikti herran tähden lepää vaan leikkii terveydellään!

Valitettavasti turnauksessa tuli takkiin, mutta sisukas polvi voitti Valorant-yhteisön sydämet puolelleen. Sittemmin hän on päässyt sairaalasta ja OnlyFins ehtinyt napata pari turnausvoittoakin kiillottamaan ansioluetteloaan entisestään.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: TIMPPAZI / Twitter