SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Saipa – Tappara: Vierasjoukkueen kertoimet ovat naurettavia
  • Toimitus

Saipa – Tappara: Vierasjoukkueen kertoimet ovat naurettavia

julkaistu: 08.12.2018 14:46

Tappara saapuu vieraaksi Lappeenrantaan. Kyseessä on kaupunki, joka ei todellakaan ole ollut helppo tamperelaisille koskaan. Vaikka historiasta löytyy 0-7 voitto muutaman vuoden takaa, ei Tappara kovin usein Lappeenrannasta ole poistunut täyden pistepotin kanssa.

Tänään maalivahtikaksikkona taistelevat Westerholm ja Heljanko. Vaikka Saipa-maalilla Westerholm on saanut kyseenalaisen vähän torjuntavastuuta, ehkä syytä olisi peluuttaa miestä enemmän. Ilvestä vastaan mies oli todella hyvä ja päästi vain yhden maalin. Muutenkin otteet ovat tällä kaudella olleet todella kiitettäviä.

Vaikka Tappara onkin pelillisesti saanut koneensa käyntiin, on jotenkin vaikeaa odottaa vierasjoukkueen virallisen peliajan voitta tänään. Kertoimet varsinkin tälle mahdollisuudelle ovat luokkaa todella mädät.

Saipalla on alla neljä ihan mukiinmenevää ottelua ja nyt vastassa on rakas vastustaja. Vaikka on täysin mahdollista, että Tappara ottelussa menee menojaan, ei Liigassa todellakaan tasoerot ole tätä luokkaa.

Kylmä fakta on se, että Saipa on koko Liigan paras kotijoukkue. Se on kotona hävinnyt vain kaksi ottelua koko kaudella ja toinen näistä on tullut virallisen peliajan jälkeen. Tapparalla ei siis missään tapauksessa ole helppo iltapuhde tiedossa. Nimellä ja pienellä voittoputkella ei pitäisi missään tapauksessa saadaa tälläistä kerroinetua otteluun.

Vaikka näistä kahdesta tappiosta toinen tuli edellisessä kotiottelussa marraskuun lopussa, ei Saipalle pitäisi millään järjellä saada näin jättimäistä moneyline-kerrointa.