SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Saipa – Pelicans: Liigan paras kotijoukkue taas kiidossa
  • Toimitus

Saipa – Pelicans: Liigan paras kotijoukkue taas kiidossa

julkaistu: 14.12.2018 12:46

Liigan paras kotijoukkue saa tänään vieraita Lahdesta. Viimeisestä viidestä joka toisen ottelun hävinnyt Pelicans lähtee kovin vajaalla kokoonpanolla otteluun. Mustonen, Tyrväinen, Zohorna ja Sharek puutuvat kokoonpanosta ja se ei voi olla vaikuttamatta asiaan.

Saipa ei ole tällä kaudella menettänyt kuin seitsemän pistettä kotona 14 ottelussa ja nyt vähintään kahden maalin voitto on enemmän kuin todennäköistä. Meidän valitsemalla kohtella kuitenkin ottelusta saa omat takaisin maalin voitolla.

Saipan otteluhistoria näyttää kovin tilkkutäkkimäiseltä, mutta se pelaa täysin erilaista kiekkoa kotihallissa ja vieraissa. Olemme tällä kaudella tykänneet ratsastaa Saipan kotivoitolla ja turha tähän muutosta on ottaa.

Saipa-maalilla aloittaa Westerholm, joka on pelannut hyvin viimeiset aloittamansa ottelut. Ilvestä vastaan mies päästi vain yhden maalin ja edellisessä ottelussa Tapparaa vastaan 21-vuotias veskari torjui 27 kertaa pitäen nollat kun Saipa voitti lauantaina 2-0.

Mikään tällä hetkellä ei puolla vieraiden onnistumista. Saipa on kuitenkin satunnaisesti onnistunut pitämään ottelunsa turhan tiukkana kotiluolassa. Tästä huolimatta aasialaisella tasoituksella Saipa -1 on todella napakka kohde illan kierrokselle.