SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
SaiPa – Ässät: Lyökö isännät lyötyä entistä syvempään ahdinkoon?
  • Toimitus

SaiPa – Ässät: Lyökö isännät lyötyä entistä syvempään ahdinkoon?

julkaistu: 26.09.2018 15:12

Vahvassa nousukiidossa oleva liigakakkonen isännöi tänään kotiluolassaan liigan häntäpäähän juuttunutta Ässiä, jolta se sai kuonoonsa kolmesti viime kauden neljässä kohtaamisessa.

SaiPa on voittanut kaikki kolme kotipeliään tällä kaudella KooKoota, Ilvestä ja Kärppiä vastaan yhteismaalein 12-4 sekä nipistänyt vielä voiton KooKoosta myös vieraissa. Ainoa tappio on tullut Pussileuoille Isku-Areenalla.

SaiPan pisteniiloista ulkolaishankinnat ovat olleet vahvasti esillä, sillä neljän kärjestä niitä löytyy kolme. Jenkkilaituri David Goodwin ja kanukkisentteri Tyler Morley ovat molemmat rohmunneet kaksi reppua ja viisi pinnaa. Ahti Oksanen on tyytynyt yhteen syöttöpinnaan vähemmän. Kanukkilaituri Cody Kunyk on puolestaan maalannut kerran ja saalistanut kaikkiaan neljä pinnaa.

Kärppiä vastaan viime pelissä SaiPalle nollan torjunut Niclas Westerholm vetää tänään henkeä ja isäntien maalinsuulle palaa kaikissa muissa peleissä Sputnikin maalilla lättyjä kopitellut Frans Tuohimaa.

Liiga-avauksessaan Lukon jatkoilla kaatanut Ässät on sittemmin hävinnyt kaikki kolme muuta peliään.

Pata on ollut todella tehoton ja maaleista ovat vastanneet paria poikkeusta lukuunottamatta kolmesti osunut Sakari Salminen sekä kahdesti punalamppua polttanut Jarno Kärki.

Itseluottamusta uhkuva SaiPa kukistaa tänään mörkönsä, sillä Ässistä ei ole nykykunnossaan aiheuttamaan isännille harmaita hiuksia. Suorasta kotivoitosta tarjottavat noinkin hyvät kertoimet selittyvät viimekautisella keskinäisellä pelihistorialla, mihin bookkerit ovat kiinnittäneet liikaa huomiota.