SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
S1mple uudesta CS:GO-kartasta: ”Valvella työskentelee tyhmiä ihmisiä”
  • Sauli
    Rautiainen

S1mple uudesta CS:GO-kartasta: ”Valvella työskentelee tyhmiä ihmisiä”

julkaistu: 22.11.2022 22:57

BLAST Premier Fall Finals -turnaus alkaa huomenna 23. marraskuuta. Kaikki 425 000 dollarin arvoisen turnauksen ottelut näet Pelaajatcomin Twitch-kanavan kautta suorana ja suomeksi selostettuna.

Pelaajatcom haastatteli yhdessä muiden medioiden kanssa Natus Vinceren supertähti Aleksandr “S1mple” Kostylieviä päivää ennen turnausta. Ukrainalainen kommentoi Anubis-kartan lisäystä kilpailulliseen karttavalikoimaan, joukkueen kuntoa, sekä paljasti, kuka tulee olemaan joukkueen uusi pelaaja.

Haastattelu

Navi saapui Kööpenhaminaan mielenkiintoisessa tilanteessa. S1mplen joukkue tippui pari viikkoa sitten IEM Rio Major -turnauksesta jo puolivälierissä kotijoukkue Furian edessä. Vaikka Navi ei ollut ainoa ennakkosuosikki, joka lähti kotiin etuajassa – niin tekivät myös Faze, Liquid ja Vitality –, herätti lopputulos kysymyksiä tähtijoukkueen tasosta.

“Meillä menee hyvin. Lisäsimme kuudennen pelaajan [Navin akatemiapelaaja Andrii “nipl” Kukharskyin] nähdäksemme, miten hän harjoittelee kanssamme, ja ylipäänsä me odotamme pelaavamme [Blast-finaaleissa] niin pitkälle kuin mahdollista”, S1mple kommentoi.

Eri lähteiden mukaan uudeksi Navin pelaajaksi olisi tulossa Nipl tai Cloud9-pelaaja Abay ”H0bbit” Khasenov. Mediatilaisuudessa S1mple ja Navin valmentaja B1ad3 kuitenkin tarkensivat, että joukkue ei ole vielä tehnyt päätöstä lopullisesta kokoonpanosta. S1mplen mielestä tärkeintä on ennen kaikkea ratkaisu.

“Minun mielestäni organisaation ja joukkueen täytyisi vihdoin päättää, millä kokoonpanolla haluamme lähteä vuoteen 2023”, ukrainalainen aloittaa.

“Kun voitimme kaikki ne turnaukset viime vuonna, meillä oli takanamme neljä tai viisi kuukautta yhdessä uusien pelaajiemme kanssa ja me harjoittelimme koko ajan ja olimme bootcampeilla. Siitä lähtien kun sota alkoi, ei ole ollut bootcampeja, on ollut kovaa harjoittelua, ja me poistimme pelaajia… Ajattelen, että tarvitsemme aikaa, ja meidän täytyy tietää millä kokoonpanolla pelaamme tulevaisuudessa.”

S1mple myös kommentoi vuotta 2022 kokonaisuudessaan, ja kertoi, minkälainen pettymys vuosi on ollut.

“Vuosi on ollut 100% huonompi kuin edellinen, jolloin voitimme kaiken. On ollut huono vuosi, sota alkoi ja kaiken kaikkiaan on ollut ikävää monelle ihmiselle.”

Pelaajatcom kysyi S1mpleltä mielipidettä Anubiksen lisäämisestä kilpailulliseen karttavalikoimaan ja siihen, että “nerffasiko” M4A1-S- ja AWP-pyssyn “nerffaus” myös S1mpleä.

“Ei. Pelaan edelleen hiljennetyllä [M4A1-S:llä]. Lopultahan päivityksellä ei ole mitään väliä, jos osut päähän”, S1mple virnistää.

“Kokeilin päivityksen jälkeen kaikki matkat, lyhyet ja pitkät, mitkä vaikuttavat aseeseen, ja se on sama vahinko, minkä teet, jos osut päähän. Joukkuekaverit rupesivat pelaamaan myös M4A4:lla, joten todennäköisesti he vaihtavat asetta karttojen mukaan.”

Anubiksen lisäämisestä S1mplellä oli vahva mielipide.

”Tuntuu oudolta, kun he valitsevat karttoja kuten Ancient. He eivät päivitä Ancientia ollenkaan. He eivät ymmärrä. Tuntuu, että Valvella työskentelee tyhmiä ihmisiä. He eivät ymmärrä, että CT-puoli on ylivoimainen. Ja he lisäävät toisen uuden kartan, jossa on paljon virheitä.”

Kuva: BLAST