SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
s1mple paljasti kolme suosikkipeliään – ei muuten ole Valorant eikä Warzone listalla!
  • Saara
    R

s1mple paljasti kolme suosikkipeliään – ei muuten ole Valorant eikä Warzone listalla!

julkaistu: 11.12.2021 09:00

CS:GO-suuruus, Natus Vinceren tähtipelaaja Oleksandr “s1mple” Kostyliev paljasti hiljattain tämän hetken kolme lempparipeliään. Pelaillessaan Call of Dutya kavereidensa kanssa, hän nimesi pelit samalla Twitch-striimissä, joiden parissa on viime aikoina viihtynyt. Sangen odotetusti CS:GO keikkui ykkösenä, mutta hopea- ja pronssisijoissa yllättävintä oli Warzonen ja Valorantin puuttuminen.

NAVI on kulkenut lannistumattomana voitosta voittoon tämän vuoden LAN-turnauksissa Tukholman Majoreita myöten. Siellä s1mple ansaitsi yhden kaikkiaan seitsemästä MVP-palkinnostaan, jotka hän ehti vuoden aikana haalia. Kaikkiaan vuosi 2021 on ollut menestys niin NAVI:lle kuin s1mplelle.

Tuossa eräänä päivänä virtuoosi nautti ansaitusta tauosta pelaten Warzonea kera ystävien, joista yksi piti samalla striimiä. Muuan fani näki tilaisuutensa tulleen ja uteli s1mpleltä hänen suosikkejaan.

“Top kolme lempparipelit tällä hetkellä. No tietenkin Countre-Strike: Global Offensive, se nyt on aika ilmeistä. Toisena sanoisin juuri nyt NBA 2K22:sen PlayStationilla. Kolmoseksi FIFA 22. Sitten tulevat Call of Duty: Warzone ja Valorant”, maestro pohti.

Näköjään eturivin koripallo- ja jalkapallopelit ovat vieneet s1mplen sydämen, mutta totta kai CS:GO pysyy ansaitusti ykköspaikalla, onhan hän luonut upean ammattiuran sen parissa.

Jännää kuitenkin, että vaikka s1mple striimaa Valorantia ja Warzonea vähän väliä Twitchissä, ne saivat vain lohdutuspalkinnot, ja palkintopallit menivätkin urheiluvideopeleille.

Lähde: AFK Gaming
Kansikuva: PGL Esport

Tuoreimmat uutiset: