SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
S1mple näkee uudessa Navissa ongelman — ”Vain jumala voi auttaa”
  • Toimitus

S1mple näkee uudessa Navissa ongelman — ”Vain jumala voi auttaa”

julkaistu: 09.07.2023 11:56

Counter-Striken kesätauolla ehkä isoin muutos tapahtui ukrainalaisessa organisaatiossa Natus Vinceressä.

Kokoonpanosta lähtivät Denis ”electroNic” Sharipov, Andrii “npl” Kukharskyi ja Ilya ”Perfecto”Zalutskiy. Tilalle tulivat Apeksista Justinas “jL” Lekavicius, major-finalisti GamerLegionista Mihai “iM Ivan sekä Ninjas in Pyjamasista suomalaiskapteeni Aleksi ”Aleksib” Virolainen.

Navissa pelaava, maailman parhaaksi pelaajaksi tituleerattu Aleksandr ”s1mple” Kostyliev kommentoi uutta kokoonpanoa Natus Vinceren vlogilla ennen ensi viikolla alkavaa CS:n syyskautta.

S1mple on uudesta kokoonpanosta innoissaan, mutta näkee sillä yhden ongelman, jonka ratkaiseminen tulee olemaan prioriteettilistalla ensimmäisenä. Se on kommunikaatio englanniksi.

“Tunnen oloni mukavammaksi muutaman kuukauden kuluttua. Jo silloin, kun liityin Liquidiin (vuonna 2016), se oli minulle hieman vaikeaa. Siellä oli ihmisiä, jotka auttoivat minua englannin kielen kanssa”, S1mple aloittaa.

“Ehkä meillä tulee olemaan kommunikaatio-ongelmia. Olen huolissani vain tästä.”

Kysyttäessä miten Valeriy “b1t” Vakhovskiy selviää kielenvaihdoksesta, S1mple vastasi nauraen:

“Vain jumala voi auttaa. Totta kai minä autan, yritän kääntää todella nopeasti. Mutta mielestäni B1ad3n [valmentaja] englanti on todella hyvää, hän auttaa kaikkia.”

Aleksib:lle kieli on tuttu, sillä hän on johdattanut englanniksi jo kolmea eri kansainvälistä kokoonpanoa.

S1mple kertoi haastattelussa vielä arvionsa siitä, kuinka kauan uudella Navin kokoonpanolla menee, kunnes se toimii kunnolla.

“Minusta tuntuu, että meillä tulee olemaan todella hyvä kuherruskuukausi, ehkä aloitamme jopa todella hyvin alussa, se on minun mielipiteeni. Mutta sen jälkeen meillä tulee olemaan ongelmia, kuten yleensä, kun aletaan opetella uusia karttoja, se on aika vaikeaa. Minusta tuntuu, että tarvitsemme ainakin kolme kuukautta.”

Uutta Navia pääsee näkemään ensi viikolla, 13. heinäkuuta alkaen, kun BLAST Premier Fall Groups 2023 alkaa. Näet matsit suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta.

Kuva: BLAST