SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
s1mple kehuu ENCEn uutta pelaajaa ja ihmettelee G2:n kokoonpanomuutoksia
  • Juuso
    Syngelmä

s1mple kehuu ENCEn uutta pelaajaa ja ihmettelee G2:n kokoonpanomuutoksia

julkaistu: 28.08.2022 22:41

CS:GO:n johtava uutissivusto HLTV haastatteli Natus Vinceren tähtipelaajaa, Aleksandr “s1mple” Kostylievia, huippujoukkueiden kokoonpanomuutoksista. Haastattelussa esiin nostettiin muutoksia tehneet G2, Vitality ja ENCE.

G2 poisti kokoonpanostaan suomalaiskapteeni Aleksi “Aleksib” Virolaisen sekä ranskalaispelaaja Audric “JACKZ” Jugin ja lisäsi kokoonpanoonsa Rasmus “HooXi” Nielsenin ja Justin “jks” Savagen.

Vitality puolestaan lisäsi kokoonpanoonsa entisen ENCE-tähden, Lotan “Spinx” Giladin ja laittoi Kévin “misutaaa” Rabierin sivuun. ENCE korvasi Spinxin kokoonpanossaan entisellä OG-pelaajalla, Valdemar “valde” Bjørn Vangsålla sekä Olek “hades” Miskiewicz Movistar Ridersin AWP-tähtipelaajalla, Alvaro “SunPayus” Garcialla.

– Mielestäni G2 ei tehnyt hyvää vaihtoa. En ymmärrä joitain heidän tekemiään päätöksiä, mutta se on heidän joukkueensa joten he saavat tehdä mitä haluavat, s1mple kommentoi.

Vitality on s1mplen mielestä parantanut joukkuepelaamistaan ja kommunikointiaan Spinxin liittymisen myötä.

– Minusta tuntui aiemmin, että heillä oli kommunikaatio-ongelmia kielimuurin takia. Nyt he pelaavat mielestäni paremmin joukkueena, s1mple kehuu.

Uudistunut ENCE ja Navi ovat s1mplen mukaan ehtineet jo pelaamaan muutaman harjoitusottelun. Joukkue saa leikkimielistä naljailua, mutta myös kehuja ja mielenkiintoa maailmanluokan tähdeltä.

– Pelasimme ENCEn kanssa muutaman harjoitusottelun. Kuten aina, se ei ollut kovin vakuuttavaa, s1mple naureskelee.

– Pidän kuitenkin siitä, miten heidän AWP-pelaajansa [SunPayus] pelaa. Odotan mielenkiinnolla, miten he pelaavat seuraavassa turnauksessaan, s1mple sanoo.

Sekä ENCE että Navi pelaavat ESL Pro Leaguen 16. kaudella, kun Maltalla järjestettävä turnaus tuo 24 CS-huippujoukkuetta yhteen kisaamaan 823 000 dollarin turnauspotista. Navi pelaa A-lohkossa ja ENCE C-lohkossa. Turnaus alkaa 31. elokuuta ja päättyy 2. lokakuuta.

Lähde: HLTV | Kuva: BLAST