SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
S1mple haastattelussa: Dominoisi Warzonea tai mitä tahansa muuta FPS-peliä, jos vain haluaisi
  • Perttu
    Leinonen

S1mple haastattelussa: Dominoisi Warzonea tai mitä tahansa muuta FPS-peliä, jos vain haluaisi

julkaistu: 09.01.2024 05:00

Counter-Strike: Global Offensiven kaikkien aikojen paras pelaaja Oleksandr “S1mple” Kostyliev jättäytyi yllättäen kilpailutauolle CS2:n julkaisun jälkeen lokakuussa. Kovin sanoin uutta CS2:sta arvostellut S1mple kertoi haluavansa ottaa aikaa tärkeämpien asioiden hoitamiseen pelaamisen kustannuksella.

Tauolle jäädessään S1mple edusti Natus Vincerea, jossa myös suomalainen Aleksi “Aleksib” Virolainen pelaa.

Ukrainalainen vieraili hiljattain toimittajana ja sisällöntuottajana tunnetun Duncan “Thorin” Shieldsin vieraana tämän YouTube-kanavalla. Taukoa viettävän S1mplen itseluottamus ei ole ainakaan kadonnut, joka kävi hyvin selväksi Thorinin haastattelussa.

Huolimatta kilpailutauostaan S1mple on jatkanut striimaustaan faniensa iloksi. Legendan asemaan CS:GO:ssa noussut ukrainalainen on pelannut useasti mm. Call Of Duty – Warzonea striimeillään ja antoikin peliin liittyen itsevarman lausunnon.

Keskustelu alkoi, kun S1mple totesi, että hän olisi ollut paras kaikista vaikka CS:stä ei olisi löytynyt AWP-tarkkuuskivääriä. Ukrainalainen totesi, että hän olisi noussut parhaaksi myös pelkkänä rifle-pelajaanakin.

“Tiedän voimani. Tunnen, että tiedän tästä pelistä enemmän kuin muut, tai mistä tahansa FPS-pelistä. Jos hyppäisin nyt vaikka Warzoneen, tiedän, että tekisin rutkasti tuhoja.”

“Pelistä pitää olla ymmärrystä, se on asia jonka jokaisen CS-pelaajan on ymmärrettävä. Tapa jolla luet tilanteita, ja tapa jolla laitat tähtäimesi kulmiin, tapa jolla kuulet ääniä ja asetat tähtäimesi niiden perusteella tilanteisin.”

S1mple on tunnettu itsevarmoista lausunnoistaan ja CS:GO:n kaikkien aikojen parhaimpana se on varsin ymmärrettävää.

Ukrainalainen jatkaa edelleen taukoa kilpailullisesta CS2:stä, eikä supertähden paluusta ole enempää tietoa.

Kuva: Adam Lakomy, ESL Lähde: Dexerto