SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Russel “Twistzz” Van Dulken lähtee FaZesta – MOUZ-tähti menossa korvaamaan
  • Juuso
    Syngelmä

Russel “Twistzz” Van Dulken lähtee FaZesta – MOUZ-tähti menossa korvaamaan

julkaistu: 02.12.2023 21:36

FaZen CS-joukkueessa Intel Grand Slamin miljoonapotin ja Antwerpenin major-turnauksen voittanut Russel “Twistzz” Van Dulken on vahvistanut jatkavansa uraansa muualla. Pitkin syksyä on huhuttu, että kanadalaispelaaja palaisi Liquidin aktiiviseen kokoonpanoon.

FaZe julkaisi viestipalvelu X:ssä lähes viiden minuutin mittaisen kiitos- ja kunnianosoitusvideon Van Dulkenille. Hän on ollut tärkeä osa joukkueen menestystä, eikä huippupelaajan paikkaa ole helppo täyttää.

David “frozen” Čerňanský ja Ludvig “Brollan” Brolin

Lähteiden mukaan FaZe olisi halukas kiinnittämään MOUZ:in tähtipelaajan, 21-vuotiaan David “frozen” Čerňanskýn. Mielenkiintoista on se, että Čerňanskýn kaikki turnaukset ovat olleet tänä vuonna kirkkaasti plussan puolella.

Elisa Masters Espoo 2023 päättyi Čerňanskýn ja MOUZ:in osalta lauantaina. Turnaus on tänä vuonna ainoa, jossa Čerňanskýn tilastot ovat olleet punaisella. Voiko olla, että FaZe on tarjonnut slovakialaispelaajalle sopimusta jo ennen Espoon turnausta tai sen aikana? Palaako Čerňanský Robin “ropz” Koolin ja Finn “karrigan” Andersenin joukkuekaveriksi?

David “frozen” Čerňanskýn kuluneen vuoden tilastot. (Kuva: HLTV)

MOUZ on ilmoittanut kokoonpanonsa BLAST Premier World Final 2023 -huipputurnaukseen. Turnaus pelataan Abu Dhabissa 13.–17. joulukuuta. Turnauspottina on miljoona dollaria.

Ruotsalaispelaaja Ludvig “Brollan” Brolin on ilmoitettu osaksi MOUZ:in kokoonpanoa BLAST-huipputurnauksessa. Vielä ei ole tietoa siitä, onko kyseessä pelkkä kokeilu vai liittyykö Brolin joukkueeseen pysyvänä pelaajana.

Lähde: HLTV | Kuva: Adam Lakomy, ESL