SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ruotsin CS:GO-legenda nimesi unelmajoukkueensa — Mukana ei yhtäkään huippuvuosien joukkuetoveria
  • Juuso
    Syngelmä

Ruotsin CS:GO-legenda nimesi unelmajoukkueensa — Mukana ei yhtäkään huippuvuosien joukkuetoveria

julkaistu: 07.08.2021 13:30

FaZe Clanin paluumuuttaja, Olof “olofmeister” Kajbjer on nimennyt kaikkien aikojen unelmajoukkueensa. Olofmeister dominoi Counter-Strikea yhdessä Fnaticin kanssa erityisesti vuosina 2014 ja 2015. Jälkimmäisenä vuonna hänet valittiin maailman parhaaksi pelaajaksi.

Yllättävää kyllä, miehen kaikkien aikojen unelmajoukkueeseen ei mahtu yhtään pelaajaa tuosta menneiden vuosien Fnaticista. Jopa mies itse tyytyisi valmentamaan nimeämäänsä kokoonpanoa.

Nykyisistä joukkuetovereistaan olofmeister listaa unelmakokoonpanoonsa pitkäaikaisen FaZe Clanin pelaajan, norjalaisen Håvard “rain” Nygaardin.

“Rain on joukkueen aggressiivisempi pelaaja. Hän on entry fragaaja. Joukkueellamme on ollut vaikeaa, mutta hänellä on aina ollut vaikeat roolit pelissä. Hän on kuitenkin edelleen todella hyvä. Olen pelannut hänen kanssaan kauan ja tiedän hänen tuovan hyvää fiilistä joukkueeseen.”

Muut olofmeisterin valitsemat pelaajat:

Mathieu “ZywOo” Herbaut – AWP / Tähtipelaaja

Lukas “gla1ve” Rossander – IGL

Robin “ropz” Kool – Lurker / Ankkuri

Emil “Magisk” Reif – Mukautuva pelaaja

ZywOo valittiin maailman parhaaksi pelaajaksi jo nuorukaisen debyyttivuonna. Nuorukainen toisti tempun kahdesti peräkkäin ja kilpailee usean mielestä myös tämän vuoden parhaan pelaajan tittelistä.

“En ole koskaan nähnyt ketään sellaista kuin tämä junnu. Hän vaikuttaa todella mukavalta ja rauhalliselta kaverilta. On todella erityistä, että pystyy olemaan noin hyvä ja samaan aikaan noin rauhallinen. Hänen debyyttivuotensa puhuvat puolestaan. Kilpailu Counter-Strikessa on nykyään todella kovaa, joten hänen valintansa parhaaksi pelaajaksi hänen ensimmäisenä vuotena on todella vaikuttavaa.”

Gla1ve on nelinkertainen major-voittaja, joka on johtanut Astraliksen maailman kaikkien aikojen parhaimmaksi joukkueeksi. Pelinsisäisen johtajan valinta toistuu jokaisen unelmatiimissä, eikä suotta. Suuret turnausvoitot ja Astraliksen pitkä dominointi kaukana muiden edellä vuosina 2017—2019 ovat osoitut tanskalaiskapteenin taidoista.

“Gla1ve on varma valinta. Historia puhuu puolestani. Hänen on pakko olla jokaisen unelmajoukkueen IGL.”

Ropz nousi nopeasti maailman huipulle, kun hänen ensimmäinen ammattilaisjoukkueensa oli mousesports. Monet ammattilaispelaajat ajattelivat nuoren virolaisen olevan huijari, kunnes tämä todisti väitteet vääriksi. Hän on yksi maailman parhaista rifle-pelaajista ja esimerkiksi maailman seitsemänneksi paras pelaaja vuonna 2020.

“Hänet voi laittaa yksin pommipaikalle täydellä luottamuksella. Hänen aiminsa on ihailtavaa katseltavaa. Totta puhuen hän on yksi maailman parhaista pelaajista, eikä häntä arvosteta tarpeeksi. Olen kuullut, että hän on todella hyvä ja mukava joukkuetoveri.”

Viimeiseksi palasekseen olofmeister valitsee Astraliksen kolminkertaisen major-voittajan, Magiskin. Hän on joukkueen monipuolinen pelaaja ja sopii siksi täydentämään olofmeisterin unelmakokoonpanoa.

“Hän pystyy eri rooleihin. Olen jopa kuullut, että hän on ollut joskus IGL. Mielestäni hän on todella, todella aliarvostettu. Hänellä on todella kova voitontahto, mikä on mielestäni todella tärkeää. Häntä ei arvosteta tarpeeksi. Mielestäni hän on yksi Astraliksen tärkeimpiä pelaajia.”

Lähteet: AFKGaming, Betway esports

Kuva: AFKGaming