SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ruotsi U20 – Kazakstan U20: Ottaako Små kronorna hissutellen?
  • Toimitus

Ruotsi U20 – Kazakstan U20: Ottaako Små kronorna hissutellen?

julkaistu: 31.12.2018 17:28

U20MM-kisojen alkusarjan päätöskierroksella B-lohkossa Små kronorna kohtaa käytännössä merkityksettömässä ottelussa jumboksi jäävän Kazakstanin.

Itseään viimeksi kulkusille sohinut Ruotsi sössi jenkkejä vastaan päätöserässä neljän maalin johtonsa, mutta säilytti sentään kunniansa kaatamalla jenkit jatkoilla. Pisteenmenetys on kuitenkin yhdentekevää, sillä Små kronorna ei sössi peliä enää kazakstanilaisia vastaan.

Jenkit voi ohittaa enää ruotsalaiset voittamalla Pikkuleijonat varsinaisella peliajalla ja toivoa kädet kyynärpäitä myöten ristissä, ettei Ruotsi saa yhtä pistettä enempää Kazakstanilta. Tuon kortin varaan ei pidä omakotitaloja satsata, oli kerroin sitten mikä tahansa.

Tomas Montenin suojatit kaatoivat USA:n (5-4 ja) ohella aiemmin slovakit (5-2) ja Pikkuleijonat (2-1).

Kazakstan jää väistämättä lohkonsa jumboksi. Se pelaa näissä kekkereissä turistiluokassa muihin jengeihin verrattuna. Kazakstanin pelaajien pitää pelata ihan mintissä, jos joukkue mielii saavuttaa tällä tasolla mitään jälkipolville kerrottavaa.

Pikkuleijonat (5-0) olisi tosin antanut kovemmatkin kyydit, jos Demid Yeremeyev ei olisi kopannut kiinni 51/56 torjuntaa.

Jenkkejä (2-8) ja Slovakiaa (2-11) vastaan joukkueelta alkoi jo usko, toivo ja kuntokin hiipumaan.

Jenkit ja slovakit iskivät kaksi osumistaan ylivoimissa, Pikkuleijonat armahtivat Kazakstanin siinä suhteessa tyytyen vain ottamaan täydet kolme sarjapistettä.

Ruotsin kertoimet ovat vitsi, tosin mitä muutakaan itseään kunnioittava bookkeri voisi tähän otteluun tarjota. Jenkkejä vastaan nähty kohentaminen kuitenkin osoitti, että takki voi olla hiukan raollaan ja maha täysi. Se taas sopii Kazastanille ja meille betsareille.

Korkeista maalimääristä löytyvät ainoat pelikelpoiset makupalat tähän kohteeseen, vaikka ei niistä välttämättä mitään paistia saisikaan leivottua. Se riippuu ihan ruotsalaisista.