SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ruotsalaiset vahvoja Pelaajat Nordic Masters Spring 2022:n B-lohkossa
  • Juuso
    Syngelmä

Ruotsalaiset vahvoja Pelaajat Nordic Masters Spring 2022:n B-lohkossa

julkaistu: 20.03.2022 06:00

Karsintaturnauksena kevään BLAST Showdowneille toimiva Pelaajat Nordic Masters Spring 2022 etenee seuraavaksi pudotuspelivaiheeseen, kun B-lohko saatiin tänään pelattua.

B-lohkossa pelasivat Hellslayers, Dignitas, ECSTATIC ja DUSTY. Päivän kaksi parasta joukkuetta etenee Copenhagen Flamesin ja suomalaisen KOVAn seuraksi huomisen pudotuspeleihin.

Avauskierroksella kohtasivat ruotsalaisjoukkueet Dignitas ja Hellslayers. Ottelu pelattiin Infernossa ja se päättyi yllättäen Hellslayersin 16–12 voittoon. Kahden major-voittajan, Robin “flusha” Rönnquistin ja Jesper “JW” Wecksellin, ympärille rakennettu joukkue on maailmanlistalla sijalla 104. Dignitas on sijalla 29.

Toisessa avausottelussa kohtasivat tanskalainen ECSTATIC ja islantilainen DUSTY. Myös toinen avausottelu pelattiin Infernossa. ECSTATIC pystyi voittamaan odotetusti avausottelun, kun tanskalaiset voittivat ottelun 16–12.

Voittajien ottelussa kohtasivat siis Hellslayers ja ECSTATIC. Tuon ottelun voittaja varmisti ensimmäisenä joukkueena pudotuspelipaikan B-lohkosta.

Voittajien ottelu pelattiin jälleen Infernossa, joka venyi aina jatkoajalle asti. Lopulta Hellslayers oli parempi, kun ruotsalaiset voittivat lukemin 19–16. Voitolla Hellslayers varmisti paikan huomisen pudotuspeleissä.

Häviäjien ottelussa kohtasivat Dignitas ja DUSTY. Ottelu pelattiin Overpassissa. Häviäjä putoaisi jatkosta.

Dignitas voitti ottelun 16–8 ja pudotti islantilaisjoukkueen jatkosta. Dignitasin Ludvig “HEAP” Alonso pelasi kartan 1.91 ratingilla.

B-lohkon toisen ja turnauksen viimeisen pudotuspelipaikan ratkaisivat täten ECSTATIC ja Dignitas. Ratkaiseva ottelu pelattiin Vertigossa.

Ottelu päättyi Dignitasin voittoon 16–12. Tällä kertaa kokemus puhui, kun ottelun kaksi parasta pelaajaa olivat entiset NIP-veteraanit, Adam “friberg” Friberg (1.48 rating) sekä Patrik “f0rest” Lindberg (1.28 rating).

Pelaajat Nordic Masters Spring 2022 -pudotuspelijoukkueet

  • Copenhagen Flames
  • KOVA
  • Hellslayers
  • Dignitas

Välierät ja finaali pelataan huomenna sunnuntaina. Pudotuspelien ottelut pelataan “paras kolmesta” -periaatteella. Turnauksen voittaja etenee BLAST Spring Showdown 2022 -turnaukseen, jonka voittaja etenee puolestaan kevään BLAST-finaaleihin.

Nordic Mastersin pääkumppani DNA 5G mahdollistaa pelaamiselle vakaat ja viiveettömät yhteydet. Kun yhteydet ovat nopeat ja toimivat, voi keskittyä täysillä pelaamiseen. Tutustu dna.fi/5G