SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ropzille maksetaan FaZessa huonompaa palkkaa kuin MOUZissa
  • Juuso
    Syngelmä

Ropzille maksetaan FaZessa huonompaa palkkaa kuin MOUZissa

julkaistu: 15.01.2022 15:33

FaZe Clan kiinnitti CS:GO-kokoonpanoonsa entisen mousesports– ja MOUZ-tähden, Robin “ropz” Koolin alkuvuodesta. Noin kaksi viikkoa siirron jälkeen on selvinnyt, että raha ei lopulta ollut ratkaiseva tekijä virolaistähden päätöksessä.

HLTV Confirmed-podcastia ja livestreamia juontava Milan “Striker” Švejda nosti ropzin palkan esille ohjelman edellisessä lähetyksessä. Hänen mukaansa ropz sai hulppean tarjouksen Team Liquidilta, jonka myötä hän olisi ollut kenties maailman korkeapalkkaisin CS:GO-pelaaja. Hänen mukaansa myös ropzin entinen joukkue, MOUZ, oli valmis maksamaan enemmän kuin FaZe Clan, mikäli hän olisi päättänyt jatkaa joukkueessa.

“On päivän selvää, että ropz ei tehnyt valintaansa rahan perusteella. On olemassa raportti, jonka mukaan hän sai massiivisen tarjouksen Liquidilta. Puhuin näistä asioista ropzille, koska hän koki saavansa huonoa kohtelua kaikkien näiden huhujen myötä. Hänelle maksetaan FaZessa vähemmän. Hän otti palkanalennuksen, jotta voisi voittaa mestaruuksia paremmassa joukkueessa. Tässä ei todellakaan ole kyse rahasta.”

Jakson myötä yhteisö kuitenkin jatkoi FaZen arvostelu ropzin kustannuksella. Rory-niminen henkilö Twitterissä esimerkiksi haukkui FaZea siitä, että he ovat valmiita laittamaan CS:GO-divisioonaansa vain vähän rahaa. Todellisuudessa MOUZ maksoi ropzille niin isoa palkkaa, että palkanalennus ei tähtipelaajan omien sanojen mukaan tunnu lopulta rahallisesti juuri missään.

Lähteet: pley.gg, HLTVConfirmed, 1festivve, ropzicle

Kuva: mousesports

Tuoreimmat uutiset: