SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Röpöttääkö? 3 vinkkiä sarjatuleen CS:GO:ssa
  • Saara
    R

Röpöttääkö? 3 vinkkiä sarjatuleen CS:GO:ssa

julkaistu: 08.01.2022 09:00

CS:GO:ssa tiimipeli-, hiiri- ja näppäimistötaidot yhdistyvät verrattomalla tavalla, joka on helppo oppia, mutta sangen vaikea mestaroida. Kun peli vaatii improvisaatiota kynärin tarjotessa ennalta-arvaamattomia vastustajia, perusmanööverien hallinta korostuu.

Esports.comissa jaettiin muutama vinkki sulavampaan sarjatulitteluun, joka on kolmas pyssyttelytekniikka yksittäisten laukausten ja jatkuvan tulituksen välimaastosta. Koska yhdellä liipaisulla lähtee useampi luoti, sarjatulen etu on etenkin siinä, että toivoa osumisesta on, vaikka ensimmäinen olisi huti.

1. Treenaa laukaussarjan kuvio
Automaattiaseissa viiden luodin sarja tekee käytännössä pystysuoran viivan. Säädä tähtäintä tulittaessasi alaspäin niin, että osa niistä ostuu kohteeseenkin.

2. Huomioi miten liikut
Pysähtymisen jälkeen kannattaa odottaa ihan pikku hetki ennen laukomista, ellei tahdo luotien lentävän valtoimenaan. Viiveen vuoksi hyvä tapa on noudattaa rytmiä liiku-pysähdy-ammu, jolloin olet vaikeampi maalitaulu ja edellinen sarjakin ehtii varmasti loppuun.

3. Opettele, milloin sarjatuli on tarpeen
Sarjalaukaiseminen on tehokkainta keskipitkältä etäisyydeltä, yksittäiset laukaisut kaukaa ja jatkuva tulitus läheltä. Tiedä siis, milloin käytät mitäkin. Sen tosin oppii vain yrityksen ja erehdyksen kautta.

Lykkyä harjoitteluun!

Lähde: esports.com
Kansikuva: Valve

Tuoreimmat uutiset: