SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Roobet Cupin pudotuspelijoukkueet selvillä – ENCE kohtaa maailman ykkösjoukkueen
  • Perttu
    Leinonen

Roobet Cupin pudotuspelijoukkueet selvillä – ENCE kohtaa maailman ykkösjoukkueen

julkaistu: 27.06.2022 00:34

Kesäkuun viimeisen ykköstason Counter-Strike -turnauksen, Roobet Cupin, alkulohkot on saatu pelattua ja pudotuspeleihin yltäneet joukkueet ovat selvillä. Suomalaisorganisaatio ENCE eteni jatkoon omasta lohkostaan kahden voiton siivittämänä.

ENCE kaatoi avausottelussaan torstaina Eternal Firen 2-1 ja samoin 2-1 luvuin voitto irtosi myös MOUZ:n joukkueesta perjantaina. Näiden voittojen myötä ENCE varmisti lohkonsa voiton ja paikkansa pudotuspeleissä jo ennen viikonloppua.

Palkintona lohkovoitosta ENCE sai kolmen päivän huilin, sillä joukkueen pudotuspelitaival alkaa vasta tiistaina. Vastaan asettuu kovin mahdollinen joukkue, ranking ykkönen FaZe Clan.

FaZen taival jatkoon ei ollut yhtä ruusuinen kuin ENCEn, sillä se joutui rehkimään jatkopaikkansa eteen kaikki kolme peliä alkulohkossaan. Avausottelussa kaatui OG, mutta seuraavassa pelissä BIG onnistui nujertamaan eurooppalaisjoukkueen.

FaZe sai OG:n uudestaan vastaansa, kun joukkueet kamppailivat jatkoon pääsystä BIG:n vanavedessä. FaZe ei antanut OG:n yllättää vaan kaatoi sen toistamiseen parin päivän sisällä, tällä kertaa niukoin 2-1 lukemin.

Lohkovoittajina puhtaalla pelillä pudotuspeleihin ENCEn ja BIG:n lisäksi etenivät Cloud9 ja forZe. Lohkojensa kakkosina jatkoon puolestaan pääsivät FaZen tapaan sunnuntaina voittoihin yltäneet Astralis, Eternal Fire ja 9z.

Turnauksen tähän astisesti suurin yllättäjä ja väriläiskä on ollut Etelä-Amerikkalaisjoukkue 9z, joka kaatoi lohkossaan kahdesti FURIAn ja nappasi näin jatkopaikan brasialaisjätin edestä.

Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparit löydät alta. Ottelut pelataan maanantaina ja tiistaina.

BIG- Eternal Fire
Cloud9- 9z
ENCE-FaZe
forZe- Astralis

Kuva: ENCE