SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Roni “LhCloudy” Tiihonen ulos Pariisin Overwatch-joukkueesta — Tässä muiden suomalaisten tilanne
  • Niko
    Nikkilä

Roni “LhCloudy” Tiihonen ulos Pariisin Overwatch-joukkueesta — Tässä muiden suomalaisten tilanne

julkaistu: 24.10.2019 19:57

Overwatch Leaguen toisen kauden saavuttua päätökseen liigajoukkueet ovat aloittaneet kiivaan tuolileikin pelaajien oston ja myynnin ympärillä. Tämän vuoden rumbaa kiihdyttää vielä se, että ensimmäisellä kaudella aloittaneiden pelaajien pidennetyt kaksivuotiset sopimukset ovat tulleet päätökseensä.

Eräästä suomalaisittain ikävästä päätöksestä saatiin tieto eilen illalla, kun Paris Eternal julkisti ne pelaajat, jotka eivät enää jatka joukkueessa seuraavalla kaudella. Näihin kuului myös suomalaistankki Roni “LhCloudy” Tiihonen. Tiihosen lisäksi joukkueesta lähtivät Karol “Danye” Szcześniak, George “ShaDowBurn” Gushcha ja Finnbjörn “Finnsi” Jónasson.

Tiihonen on ilmoittanut  hakevansa uutta joukkuetta:

Liigan muiden suomalaispelaajien kohtalosta ei ole vielä kattavaa tietoa, mutta jotain on sentään jo ilmoitettu: Los Angeles Gladiatorsin Benjamin “BigGoose” Isohannin ja Jonas “Shaz” Suovaaran kerrottiin sopineen joukkueensa kanssa jatkosopimus, mutta näiden joukkuetoveri Riku “Ripa” Toivanen siirtyi sen sijaan vapaille markkinoille. Samalla tavoin myös Boston Uprisingin Richard “rCk” Kanerva ei jatka joukkueessaan. Molemmat pelaajat ovat avoimena uusille tarjouksille.

Liigan muiden suomalaispelaajien puolesta odotamme vielä tietoa, jatkavatko nämä nykyisissä joukkueissaan vai siirtyvätkö uusien mahdollisuuksien pariin.

Lähde: Paris Eternal Kuvalähde: Paris Eternal